Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

glas
Participant

hoj burkezi.. Smile

Knjigo sem prebral pred dobrim tednom ze do konca!
Lahko povem, da mi je odlicen (duhovno navdihnjen) psiholoski roman!
Zgodbe so fluidno berljive, s sporocili, ki nudijo bralcu vstop v globlje vpoglede psih ljudi in sebe, predvsem pa lahko povzrocijo globje nove uvide v razumevanje zivljenja…

..
.
770 avtorjevih in 6(7) skrivnosti Zivljenja me ni navdihnilo, so me pa zgodbe narascojocim vzdusjem, ki se dviguje pocasi cez vso knjigo, do konca…
PSI tudi nudi zanimiv nov vpogled v psiho ali novi zorni kot, ki ga lahko clovek, ki ga zaniva cloveska psiha uporabi…
Kar se tice mojega nestrinjanja z avtorjem glede Zivljenja, avtorstva ipd, ki je prislo do izraza med najinim komuniciranjem tu na forumu ostajam pri svojem pogledu, verjetno tudi on pri svojem Smile, ni pa med mano in Erosom nobenih zamer, da ne bi kdo napacno razumeval najinega “sparing debatiranja”…

Se ena HUDA inaformacija, ki se mi je odkrila med branjem!!!
Sinhroniciteta me je ves cas odkar sem slisal za knjigo PSI opozarjala na neke informacije glede avtorja…?!
No infotov nosem glih sprejel slepe vere in sem se le prepustil knjigi, ker sem intuitivno vedel, da bom vse odgovore dobil najkasneje v poglavju z Lano (pa ne me vprasevati zakaj sem to vedel.. Smile )
Vglavnem med branjem tega poglavja sem odkril, da je “Lana” ena moja prijateljica, ki sem jo spoznal pred dvema letoma, zanimiva punca, z veliko nasmehov, sonca in notranjega zara..
hehe, kaj takega pa res nisem pricakoval… to pa me je ciiist do konca sokiralo !

No vglavnem, knjigo priporocam vsem, odlocil pa se bo tudi vsak sam…
No po prebrani knjigi se mi zdi glupo, da eni tako kritizirate… ker vsaka knjiga nudi koristne informacije in sporocila, le odkriti jih morate…
Ne morate pa od knjige pricakovati, da bo vam razresila VSE vase tezav, to lahko storite le sami s pomocjo informacij, ki jih dobivate in sodelovanju z Zivljenjem…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”