Reply To: Nominacije za izjavo leta

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nominacije za izjavo leta Reply To: Nominacije za izjavo leta

zlati rez
Član

Tadej hvala za dovoljenje, da se pač lahko režim kuker se hočem…..hahahaha……na tvoje vprašanje kako se mi ljubi in kolk cajta-tipkanja so me teli moji hahahaji že stali……hahahaha…..bi ti pa odgovorila z zgodbico iz mojega življenja…..ko sem bila otrok sem se naučila igrico z marjeticoWink…..in sicer smo odtrgali marjetico in začeli puliti bela pereščka in sicer enega po enega in zraven je šlo besedilo ljubi-ne ljubi, pa spet ljubi-ne ljubi……in ko je bilo konec belih pereščkov okoli rumene sredice marjetice, so eni začeli od veselja vpiti ljubi, drugi pa od žalosti ne ljubi……..vsem pa je bilo skupno, da so to rumeno sredico marjetice enostavno vrgli stran…..to pa se je meni zdel greh…….men je bila marjetica ušeč in z igro ljubi-ne ljubi….mi je v roki ostalo prelepo rumeno sonce v katerega sem gledala kot začarana……..hahahahaha……večkrat sem kot otrok pobrala vsa sončka – sredice marjetice, ki so jih frendi vrgli stran in jih občudovala v svojih rokah…….bila so mi največja magija mojega otroštva……hahahaha……….men se zdi, da se večina še danes ne zaveda lepote sončka, ki mu ostane v rokah, ko “kao zaključi” svojo igro ljubi – ne ljubi……..hahahahaha…….in kaj sem nardila lansko leto, ko sem se uselila v tale moj sedanji domek…….hahahaha……marjetice sem prinesla že s seboj in jih posadila naokoli po parceli Cool…….hahahahahaha……. ……tk, da men se marsikaj ljubi, po drugi strani se mi pa tut marsikaj preprosto ne ljubi več……hahahahaha……..

Lepo je če deliš