Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohhhhaaaaa…..hahahaha……
hahahaha…..Strelka, a kva zdej Bog išče……hahahaha……..jst sem se iz svojga lajfa naučila, da kar iščem, to prouzaprou tut najdem, večkrat sem osuplo presenečena in pol recitiram kuker…a res, ne me jebat, uf….uf…uf….matr, matr……hahahahaha……….kuker u smislu, bilo kuda božasko hudobijo najdemo svuda…..hahahahaha………..hahahahaha…….
mi je pa zdele pršla na misel guna mitološka od Narcisa, ki je vidu svojo podobo v jezeru in, ko je spoznal, da je le njegov odsev, je uzel meč in se zabodu……hahahaha…..a je zdej to Narcis naredu iz hudobije al iz božanskosti…….hahahaha…….ali pa mogoče iz božanske hudobije………hahahahaha…….no, ja, lohk mu je blo pa tut u momentu dolgčas…………..hahahhahahaha……
hja, sej kuker retrogradni Saturn…….hahahaha……jst mam svoj kundalini gong zemljo, pa jo prou fletkano bluzim po frekvencah in sva z retrogradnim Saturnom frenda……hahahahaha…….hahahaha…..ding-dong…..gong-bong…..om-omg……hahahaha…..hahahaha……hahahaha….
slišmo