Nominacije za izjavo leta

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nominacije za izjavo leta

Prikaz 1 prispevka (od skupno 52)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Za odprtje tele teme me je insprirral Janko v nebulozah, Tip je usekan na strašno simpatičen način in ob tej priliki čestitam njegovim staršem za všečen izdelek.

No, v tejli temi bomo imeli fokus na zares hudih izjavah in najhujša izjava bo na koncu leta nagrajena s kristalom v vrednosti 40 Eur.. Ko kateri od članov napiše kaj “zares hudega”, ga lahko tule z navedbo izjave, nominirate za izjavo leta. Na koncu leta bova z glasom izbrala 5 najhujših izjav, potem pa bomo glasovali, katera bo “izjava leta”.

Sam bom ob tej priliki nominiral Janka in njegovo izjavo, da je “Prešeren pr njemu v kategoriji floydi”.

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha……hahahaha….Tadej bravoClap….ti si res genijThumbs Up…..hahahaha…..matr, tele nominacije so genijalna idejaHandshake…..jst bi sam dodala……. z ozirom na to, da je bil useen Prešeren vključen v idejo…hahahaha…..da se podelitev nagrade dogaja na žuruParty…..hahaha……Tadej, sej veš pirBeer, pa rokenrol, pa blablabla, pa te stvariCool……hahahaha…….hahahaha…..

Lepo je če deliš
    Lilly
    Član

Predlagam Rezinin

“…..hahahaha….”
    LOL
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Lilly wrote: Predlagam Rezinin

“…..hahahaha….”
    LOL

Mah, njeno pretiravanje s hahaha je glavni razlog, da je v glavnem ne berem. Ta predlog za nominacijo je zavrnjen.Embarrassed

Lepo je če deliš
    Lilly
    Član

tadej pretner wrote:
    Mah, njeno pretiravanje s hahaha je glavni razlog, da je v glavnem ne berem. Ta predlog za nominacijo je zavrnjen.Embarrassed

Oh, to je pa diskriminacija dobrovoljstva ;-)
    Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahaha…..Lilly, hvala za nominacijo in tut Tadeju hvala za denominacijo……hahahaha…….jst se s Tadejem čist strinjam, da mora imeti človek razlog, da nekaj bere ali pa ne bere……..hahaha……u bistvu Tadeja niti ne poznam, sem ga pa srečala pred leti na morju in smo celo še pirčkali skupaj, tk, da bi rada povedala, da sem Tadeja spoznala čist dobrovoljnega in zabavnega, pa tut smeju se je…..hahahaha……ker pa je tole njegov forum in s tem tut njegova (demokratična) pravila, pač njegov svet, bi ga pa popvprašala, kje je meja, da človek lahko še mantra svojo mantro hahahaha in od kje naprej je pretiravanje……resnica je preprosto taka, da jst te meje ne poznam in bi jo rada spoznala, da se potem lahko tudi odločim ali jo bom še naprej pretiravala ali pa se bom ravno na meji ustavila in potem me bo mogoče še Tadej začel brati…..hahahaahaha……

pozdravčke od nebulistične rezineWacko……..hahahahah…….

Lepo je če deliš
    Irena
    Član

zlati rez wrote:
    resnica je preprosto taka, da jst te meje ne poznam in bi jo rada spoznala, da se potem lahko tudi odločim ali jo bom še naprej pretiravala ali pa se bom ravno na meji ustavila in potem me bo mogoče še Tadej začel brati…..hahahaahaha…..

Rezinca, s svojimi hahahaji samo prekriješ ogromno znanje, modrost in življenjske izkušnje, ki so nanizani med njimi Wink Jaz sem te že pred časom začela “brat” (no, ne čist vseLOL) – in me pogosto prežame uf-ah-oh…. Ni kaj, posebna ženska si Thumbs Up In v tvojih postih bi se našla marsikatera izjava za nominacijo Thumbs Up

Irena
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 52)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.