Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
halohahahahahaha……
hahaha…..bravo braća in sestre prešerno obarvani nebulisti……. hvala Janko za tole Francetovo mojstrovino
….hahahaha…….hahahaha…..tale naš Franci na balanci……hahahaha…….jst ga preprosto obožujem…….hahahaha…..pa še tanarboljš se mi zdi, da mu pripisujejo skor lih čist use, kar je možno, kuker u smislu, bilo kuda moraliste jebemo svuda…….hahahaha……hahahaha…..včasih mal posrfam po tazaresnih sajtih okol našga Franceta in se večina cajta režim…….hahahaha…….zadnjič sem prebrala, da je nekdo izjavu, da zdej mu je pa France še bolj ušeč, ker je slišu, da se ga je celo sem ter tja zadevu s horsom……..hahahahaha…….matr, da mamo Slovenci enga največjega normalnega pesnika, ki ga usi Slovenci poznamo, pa seveda tut tujci, kateri se pa največkrat čudijo nad njegovo stoprocentno prepoznavnostjo pri Slovenskem narodu…….hahhahahaha……pr nas Slovencih je čist dost, da rečeš, sej veš gun naš pesnik in usi takoj vemo, da govorimo o Prešernovem Francetu…….hahahahaha……
Drgač se pa spomnem dogodka, ko sem prvič slišala za Prešerna…….hahahaha……se mi zdi, da sem bila v petem razredu osnovke, k smo imeli eno mlado turšico za Slovensski jezik, se mi zdi, da ji je bilo ime Veronika……hahahahha…..no, pa turšica razlaga vsa razvneta od tegale našga dohtarja……pa sem jst čist not v razlagi…….hahahaha…..pa men skozi sive celice uletijo stavki od tršice, da mi praznujemo njegovo smrt…….hahahahaha…..v tistem trenutku, ko jst zrealiziram v svoji otroški glavi, da praznujemo mi smrt kuker našega največjega pesnika……hahahaha……pa jst čist vun padem in se začnem režat na ves glas, da so me usi čuden gledal…….jst se pa nisem mogla nehat režat……hahahahaha…….takrat sem bila še odličnjakinja, pa me je turšica res mal pisano gledala, ko je zrealizirala, da je men tole praznovanje smrti čist kontradiktorno v vsakdanjem lajfu, ampak, se mi zdi pa praktično in sem bla čist naudušena……kva bomo jokal, dejmo praznovat smrt……hahahaha…..hahahaha……tk, da se mi je France čist u moj lajf usedu, kt ata na mamo…….hahahahaha…….in seveda sva postala od takrat nerazdružljiva, posebno na žurih……hahahahaha…….hahahahaha…….
Sej, učeri sem pa cel dan preživela lepo na sončku……hahahaha…….sva bili s hčerko na obisku pr frendu, pa smo dal mizo lepo na travnik pred hišo, okna smo odprli, prbili muziko……zložili na mizo dobrote……hahahahaha…….in jst sem jo spet čist očarana plesala po zemeljci na sončku, to mi je nekako nadužitek…….hahahahaha……hahahaha………hahahaha……naj živi sonce, voda, zrak, svoboda…….no, ja tisto vodo sem itak zarad lepšega not upletla……hahahahahaha……..
slišmo