Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahahaha….dragi Janko s politanko…….hahahaha…..matr, matr…..da si s temi prokletimi enimi in drugimi zadel piko na i…….hahahahaha…..hahahaha……..
sej, itak sem en norc…..pa bom kuj razložila kakšno rasvetljenje sem doživela…hahahaha….jst sem bla ponavadi v lajfu taka, da kukerkoli sem se šla s kumerkoli, ki je bil moškga spola, kukr laverji, pa tut ostali, v službi al pa te zadeve……sej ni važen……pač muški……haahahaha….kukerkoli, da mi je pršu moški na oder in igral in igral, seveda sem mu ploskala, drgač sploh na oder ni mogu pridet……hahahaha……sem po enmu cajtu rekla……ejga,ejga, ejga….hahaha…… sem se nardila učeno, kukr, da znam angleščino prfekt……hahahaha…..gledala sem ga direkt v oči in mu oodločno rekla…….If jou think, da is fany, yourself in save your money…….hahahahahaha…….pol sem pa mal traumirala, pa študirala, ker mi pa itak ni nč pametnega padlo u glavo, kuker režanje, ogledala pa ni blo u mojmu svetu, kuker jst sem najboljša in ga itak ne potrebujem………….hahahaha…….sem se pa hiter obrnila, otresla in začela na ves glas prepevat……še piskerček prodala bom, za sladko vince dala bom…….hahahaha…..hahahaha…..
poljubček, pozdravček po luftu leti in tam se ustavi, kjer zdele si Ti……hahahaha……..se pravi, fajn se mejmo na tale prekrasen Gospodov dan…..hare krišna, pa te zadeve, naj živi ljubezen in norost……..hahahaha……jst si bom pa zdele zapela tisto kekčevo……jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh……………hahahahaha…….hahahaha……hahahahaha…
slišmo