Reply To: Spanje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Spanje Reply To: Spanje

Bojana
Član

Me veseli, da se o tem končno nekje piše. Ja, Prima, ta ali tile vampirčki so ali pa me imajo še ( zaenkrat je mir ), tudi podnevi. Gre pa dejansko za ogabna stvorenja, vsaj jaz sem enega tako videla. Enega … Nisem se popolnoma prebudila, a sem točno vedela kako izgleda. Hm, Avatar, ne bi rekla da imam čudne poglede na življenje. Seksa mi ni manjkalo, torej to odpade. Zagotovo pa si zvečer nisem rekla : ” Bog, pošlji mi nekoga, da me pošteno obdela! “. Praviš, da se tebi to ne dogaja, verjamem, morda se ti pa še bo, čeprav ti teh izkušenj ne privoščim. Demonske ljubimke se imenujejo secubi, če te kakšna obišče, pa le povej. Trditev, da je inkub psihološki odziv spolno frustriranih žensk, je napačna. Začetno približevanje inkuba sploh ni odkrito seksualno, povsod se ti obiski ne razvijejo v spolni odnos. O inkubih in sekubih poročajo že stoletja, kot pribito pa drži tvoja trditev, da potrebujejo in črpajo energijo. Sama sem po takih obiskih vstajala utrujena, izžeta … Gre torej za nekakšne energijske vampirje, ja, tako jaz mislim.

Lepo je če deliš