Gregg Braden – Občutki, energija in zavest

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Gregg Braden – Občutki, energija in zavest

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Avtor
    Prispevki
    Anonimnež
    Nedejavno

Gregg Braden – Občutki, energija in zavest (slovenski podnapisi)

Thumbs Up

lotus2011-02-06 08:52:15

Lepo je če deliš
    horus
    Participant

Po neki matematični logiki-avtor navede,da s pomočjo čustvene(srčne) energije,kamor prvenstveno spada energija ljubezni-najmočnejša energija,ki jo lahko proizvede človek s pomočjo meditacije-lahko vplivamo na zavest ljudi v okolici in posledično na naravo oz. zavest planeta Zemlje-bi bilo potrebno za dvig zavesti vseh ljudi v S-LOVE-niji(če vzamemo cca. 2,2 milijona preb.) 148 meditantov.ki bi zavestno sprožali ta občutek-izžarevali energijo ljubezni med svojo vsakodnevno meditacijo.Če bi se to izvajalo istočasno,bi privedlo to do resonance te energije in v tem primeru bi bila najbolj učinkovita.Sam sem izkusil to resonanco v febr. 2010 nekega popoldneva in kar nisem želel prekiniti meditacije,ki je trajala 3h in imel sem občutek,da bi lahko brez težav meditiral vse do jutra.

Predlagam,da naredimo preizkus s to zadevo,če deluje.Lahko bi vsak meditiral tako,kot mu je v navadi(traja naj 20 ali 40 min-odvisno od posameznika,kakor mu pač odgovarja)-s to razliko,da bi na koncu sledil dodatek,nekakšen čustveni bonus-jaz to imenujem izžarevanje energije ljubezni-v katerem zapademo v neke vrste trans in v njem izstisnemo vse solze,ki jih premoremo v danem trenutku.Na ta način se tudi osvobajamo raznoraznih blokad svojega čustvenega telesa,kar nam lahko pomaga pri napredovanju na naši duhovni poti.
    Da bi se pripravili na izvajanje te tehnike,moramo sebe najprej osredotočiti na to(si razčistiti pojme),kaj za nas ljubezen sploh pomeni in te pojme vnesti v meditacijo,saj na ta način lažje zapademo v trans-izžarevanje energije ljubezni.Jaz recimo zelo rad poslušam mirne,ljubezenske pesmi(nekako so mi pisane na kožo) kot je na primer pesem:All Out Of Love – Andru Donalds.Mislim,da imajo te pesmi v sebi potencial energije ljubezni in da vnašajo v okolje njeno,višjo frekvenco-in namen nas samih bi moralo biti narediti ga močnejšega.
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Gregg Braden in jezik Božanske Matrice.. 1/2

http://www.youtube.com/watch?v=-JiYLR0tSp4&feature=related (v angl.jeziku)

Video je dolg tri ure in je vbistvu posnetek njegovega predavanja iz Milana.. To je vbistvu njegovo življenjsko delo in predavanje je obširna predstavitev njegovih odkritij po poteh raziskovanj skrivnosti življenja, ki so ga vodila čez vso življenje..

http://www.youtube.com/watch?v=yD8grqXhSqY
    in tu še 2/2 (preostali del predavanja) še ena ura.. Smile

Toraj celo predavanje, ki trajaja 4ure..
    Če malo nakažem obširno vsebino: razodetja v kvantni fiziki…; skrivnosti iz zdravilske klinike na Kitajskem, ki demanifestirajo bolezen (Rak ipd), v nekaj minutah s pomočjo starodavnih učenj in “tehnologijo srca”…; življenjske skrivnosti od Tibetanskih menihov..; Aboridžinska “tehnologija” priklica dežja…; plasti avre, moč in širina avre srca…; razkrivanje skrivnosti iz zvitkov iz Mrtvega Morja in drugih evangelijskih zvitkov, ki so bili namensko odstranjeni iz učenj cerkva…; mednarodni mirovni projekt poizkusi kolektivne zavesti in vplivanje na družbo…;
    vse zaokroženo v počasno razodettje jezika s katerim lahko komuniciramo z Božansko Matriko…; Approve

obilo užitkov.. Wink

Flower

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

glas
    Participant

Greg Braden govori o srcu in o inštitutu Heartmath. Znanost je šele pred kratkim ugotovila, da srce posilja signale možganom, kako naj uravnavajo hormone v telesu.
    Kdo je tukaj zdaj glavni..

Gregg Braden – Institute of HeartMath

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

snowcat :)
    Participant

glas wrote: Greg Braden govori o srcu in o inštitutu Heartmath. Znanost je šele pred kratkim ugotovila, da srce posilja signale možganom, kako naj uravnavajo hormone v telesu.
    Kdo je tukaj zdaj glavni..

Gregg Braden – Institute of HeartMath

Gregg Braden FEB 2014

V tem kratkem spotu, ponovi par ključnih točk. Tisto, ki pa po moje najbolj pomembno pa je odgovor na vprašanje med 42:31 in 42:55. In je prav tipično, da ga ni vprašala ;,kako pa se to naredi ??,,

Tako, da prej ali slej pridemo do podzavestnih saboterjev in prej ali slej kličemo Tadeja ,,ti še enkrat ponovi, kako je šla ta grozljiva vaja, ki se mi toliko upira, da zmeraj pozabim ali me kaj zmoti ali pač…..,, …..in here we go again……rudarstvo ……:-)

lep vikend Vam vsem želim
    :-)
    snowcat

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Jest sem prepričan da mora obstajati pot da se vse lepo izboljša brez kakršnekoli vaje. Težav ima človek en mio in za vsako obstaja vaja. Vse lepo in prav če ti je to v izziv in veselje drgač pa fakof…tako rabiš 5 vzporednih življenj samo za vaje delat.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

snowcat :)
    Participant

ozelot wrote: Jest sem prepričan da mora obstajati pot da se vse lepo izboljša brez kakršnekoli vaje. Težav ima človek en mio in za vsako obstaja vaja. Vse lepo in prav če ti je to v izziv in veselje drgač pa fakof…tako rabiš 5 vzporednih življenj samo za vaje delat.

Glej, fora je v SPREMEMBI. Rečeno je bilo že milionkrat, da težavo ni mogoče rešiti na tem nivoju na katerem je nastala. Torej drek s drekom brisat. Človek ima dve možnosti kako se odločati.
    1/ ali ga vodi dober občutek, torej neka harmonija telesa, emocije in uma.
    2/ ali ga vodi zavedanje se, da ta slab kurčev občutek je SIGNAL, da je na dobri poti, zato ker se STARA energija UPIRA.
    Temu primerno pa izbere.

V VSAKEM primeru pa se MORA odločiti.

Seveda pa ima še možnost 3/ da nekaj ali nekdo odloča NAMESTO njega……

snowcat

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.