Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Irena
Član

Tadej, hvala za “topel” odgovor. Smile

Če bi avtor bil Janez Debelak, al pa nihče – meni je težo knjigi dalo le in zgolj “Jernejevo povpraševanje in Majin odziv” – pa naj me razume, kdor more Cry Big smile.

Verjamem, da ima vsak kupec/bralec svojo zgodbo…

Prej me ni. Zdaj me pa vedno bolj zanima KDO JE avtor! Pa veš zakaj? Zanima me njegova življenjska pot do PSI. Sedaj vidim le en (sicer velik in pomemben ) kamenček v mozaiku – cela slika pa je skrita – in s tem se zastira pomemben del razumevanja PSI – pri meni. Psi je konec-koncev rezultat nekega življenja na neki točki.

Knjiga o življenju – napisal pa jo je avtor, ki skriva lastno življenje…jaz to težko razumem . Pogrešam POGUM – da bi s kostmi in kožo “stal za svojim izdelkom”. Spoštujem pa njegovo odločitev. Saj mi drugega ne preostane. Cool Morda je v knjigi razkrita tudi ta izmed številnih skrivnosti Wink

Zaznavam pa, da ko ti, Tadej, Marjan, ali drug avtor napiše predstavitev v “novi” knjigi, s tem napravite korak k meni, bralki. Ne poznate potencialnih bralcev – in vendar se nam pustite “spoznati”. Kot da mi ponujate prijateljstvo,sobivanje, med katerim bomo “skupaj” prehodili košček življenjske poti. To povezanost in odprtost absorbiram – in sem potem bolj odprta za vsebino knjige.

Pri Psi čutim distanco…ne zaupa se mi Ouch. Zato na nekaterih mestih jaz ne zaupam njej – in ji posledično ne sledim. Vrzeli so… pa ne v mojih treh razumih Approve

Tudi jaz sem razmišljala o avtorjevem motivu “prekrivanja identitete”. Imam ideje: Wacko

– z objavo svojega imena in priimka bi se “onemogočil” v znanstvenih krogih…

– z objavo svojega imena in priimka bi se “onemogočil” v neznanstvenih krogih…

in/ali

– z dodatkom vsakršnega svojega segmenta, ki ni REI, bi usmerjeno pozornost razpršil…

in/ali

-vzel verodostojnost Erosu, ki je z namero, spoznati UMSKI SVET, LE-TEGA ZAPUSTIL…

To, so moje hipoteze – morda mu je bilo pa zapovedano in ukazano Star in je le poslušno izpolnil navodila Star

Hecam se – sem pa vesela, da tema ni moteča in dokler bo sodelovanja interesiranih , ostaja… Thumbs Up

Lp, i

Irena2011-02-02 13:03:15

Lepo je če deliš