Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

eros
Član

irena: eros ima v resnici zelo visoko akademsko izobrazbo … znam razločiti kdaj se predajam izkušnjam in kdaj znanstvenemu razmišljanju in lahko ti zagotovim, da znanost teh naključij ne zmore pojasniti.Shocked nisem pa napisal za kakšna naključja je šlo in koliko jih je bilo, zato je morda s tvojega zornega kota vse res lahko videti tudi emocijevsko.
celestinske prerokbe so razprodali! sem preveril Cry zdaj mi pa ti še posebne lušte delaš, de bom v knjigi našel kaj o tem, kar se mi je dogajalo med pisanjem knjige!!

glas: [psi] vstopa izključno v bralčev um, torej v njegov racio, emocio in instinkt … nikmor drugam.
ja resnice so iz uma Življenja, vendar jaz nisem bil v miselnem kontaktu z njim, niti nisem imel dostopa do njega. Življenje je s pomočjo navideznih “naključij” načrtno ustvarjalo in sestavljalo to knjigo … predvsem tako, da mi je ves čas polagalo spoznanja pred nos … ko sem to v nekem trenutku dojel, sem začel temu slediti in nenadoma sem bil v toku vsega tega … naprej je šlo zelo zelo hitro … sicer sem se dolgo spraševal od kod se jemljejo ta naključja in kam to vodi … ampak sestavljanka je bila hitreje gotova, kot bi si lahko predstavljali.
nikoli nisem trdil, da nam Življenje ne more posredovati informacij … prav nasprotno! vsa knjiga govori o tem, da se to ves čas dogaja prav vsakomur od nas, le da so to nekakšni usmerjevalni napotki za nas, da lažje pridemo do spoznanja naše šole življenja … toliko, da ravno ne tavamo kot slepe kure naokoli, nam pokaže kje je cesta in kje potok … vmes pa je tudi nekaj zrnja na tleh! pravim le, da mi ne moremo vstopiti v um Življenja, se z njim povezovati in z njim komunicirati. tudi obračanje s prošnjami in podobno nanj nima vpliva, ima ga pa na nas … zato ima to svoj pomen, le drugačen kot si ga zamišljamo.
ne razumem te točno kako misliš s to iluzijo lastnega uma?
vstopiti v svetove drugih ljudi je možno, ti svetovi so kreacija naših treh razumov. vem za dva možna načina vstopa v tuje svetove, eden je podoben otroškemu gledanju na svetove drugih (otroci jih vidijo, vendar se ne zavedajo, da vidijo tuje svetove … in ko začnejo graditi svoje ne opazijo, da ti prekrivajo tuje, saj gradijo po vzorcih iz teh tujih) … drugi način je spolni odnos, ki mu pravim ljubljenje.
… ni nujno, da moraš doživeti to kar zapišeš, lahko tudi prideš do spoznanja brez, da ga doživiš in lahko ustvariš in sestaviš stvari, ki jih nisi doživel … vse to lahko zapišeš.

ta knjiga je sestavljanka naključij, ima veliko število drobnih kamnov in jaz sem s temi kamni sestavljal sliko z naslovom [psi] … mislil sem, da sem kreiral to sliko, potem pa sem ugotovil, da je nekdo vedel kam bom položil kamenček in mi je v roko ves čas nastavljal prave kamenčke, jaz sem se pa čudil, kako mi gre to sestavljanje tako dobro od rok … ko pa sem zagledal sliko, mi je bilo jasno kaj je na njej in da je nisem ustvaril jaz … saj sem imel pred očmi ves čas le sestavljanje teh majhnih kamnov in nič drugegaEmbarrassed
… meni se zdi domišljavo, če bi se podpisal kot avtor tega mozaika … ampak ljudje mislijo, da je avtor tisti, ki je sestavljal kamenčkeWacko

Lepo je če deliš