Reply To: Braco iz Zagreba
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Braco iz Zagreba › Reply To: Braco iz Zagreba
Pozdravljeni!
Braco je moja čudovita izkušnja, posebej pa sem vesela, da takrat ko sem ga obiskala, še nisem imela pojma o zdravilstvu, da moj ego še ni bil napihnjen in enostavno ničesar nisem pričakovala. Samo en obisk pri njem mi bo ostal za vedno v spominu. K,njemu sem šla na povabilo prijateljice,sicer nisem imela neke drastićne potrebe, vndar je ona želela, da grem z njo. No ker se pa vedno kaj najde , sem tudi jaz izpostavila problem, ki ga je imela moja hći .Moram priznat ,da sam govor, ki so ga imeli organizatorji preden se je Braco pojavil, me je resnićno ganil to pomeni pošten in iskren ali fer plej. Nihče ni nikomur nič obljubljal in da tudi nihče neve komu se bo kaj zgodilo. in kdo bo prejel tisto po kar je prišel. Stala sem v dvorani s stotimi ljudmi čista tišina , nihče nič ne sprašuje , morda se sliši tu in tam jok ki pride na površje vsak razčisti s sabo zakaj je tu, problem ki ga ima in kaj želi .Ljudje so povedali zgodbe, težave ki so se razrešile veliko teških primerov je bilo omenjenih . Zanimivo energijsko je zelo močen ali pretočen od tu naprej bi lahko pisala na veliko in široko pa mislim, da ni potrebno razen tega, da mi je takrat pripomogel , da sem dobila vpogled v drugo rasežnost poleg tega je izginila zdravstvena težava hčerke,