Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

glas
Participant

Začel sem prebirati knjigo in pravkar prišel do prvega Erosa ter knjigo odložil.. Smile

Ej Eros a bralci nasploh poznajo pravila, ki si jih ti recimo priporočal meni?
Da se knjiga odloži pri vsakem srebrnem Erosu!
Da se ne bere razlage svetov preden ne prebereš knjige!
Da se med branjem ne hodi več nazaj (če kaj recimo pozabiš) in da ni dovoljeno špegati naprej!

(zakaj to ni navedeno recimo na prvi strani knjige – pravila branja..)
Ker Irena recimo je nekje pisala (če se ne motim), da je na dušek prebrala prvih 77 strani.. A prvi Eros je že na 49. strani !
Kar pomeni kaj? A zaradi tega ni prejela vseh sporočil, ki jih bi v priporočanem načinu branja?

No knjiga je po (moji oceni) zelo dobro berljiva, na začetku se mi zdi malo enostavna (tu in tam celo kanček otročja), no do 49. strani pa mi knjiga že deluje, kot knjiga, s potencialom, da predstavi konkretne poglede na Življenje s povsem nove perspektive!!!
Tako, da zaenkrat kar fino.. Thumbs Up

No ko sem prebiral obrazložitve R E I sem seveda videl vse elemente iz vseh razumov tudi pri sebi.. Oziroma sem spoznal, da je so cela obdobja mojega življenja bila obarvana z enim izmed njih.. Kot da bi spoznaval svoje razume po obdobjih.. No ne vem kako je s tem (R E I) danes? Ne vem koliko sem to uravnovesil? Če bi se moral odločiti za moj prevladujoči razum, bi to bil Racio.. čeprav sta tudi druga dva kar prisotna..
Hmm?
No Eros podaj svoje strokovno mnenje.. Tongue
(vsi ki ste prebrali knjigo.. zanima me zakaj nihče ne upa vprašati Erosa, da vam pove za vaš prevladajoči razum?)

No na vprašanje Erosa: ”Ali lahko na kakršenkoli način vstopimo v um Življenja.” mu življenje odgovori, ”Da za časa življenja to ni možno.” no tukaj se ne strinjam v celoti! zdi se mi zdi, da odgovor ne velja za vse ..
Mislim namreč, da so ljudje že vstopali v um Življenja in še vstopajo (ni pa to niti približno vsakdanji pojav ne, se strinjam)..

..
.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”