Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hahahaha, tole pa morte slisat, sem se zdele ziher deset minut krohotala, joj, kako je pasal, hvala Carlitos, hahaha
Sem ze veckrat omenila, da sm seveda umes useh teh knjig brala tud Castanjeda, jo, kere nebuloze sem mela pa znjim, evo eno vam bom opisala…..
Pac Castanjeda, kt, Castanjeda, u glavnem tm nek pise, da k ga je Don Huan mal butnu gor po hrbtu, je padu pac Carlitos v en stanje, k mu je blo vse jasen, razumljiv, pol k je pa s tega stanja prsu, mu pa spet ni blo, sej jasen mu je blo, sam ne tk, kt prej, k ga je Don Huan mal butnu od uzad, al pa, haha, ce sta kadila neko mesanco, pol pa spet…
Mene je zanimal kva, da to za eno stanje zdaj je????????? Kako lohk on rece, da, k ga je mahnu je blo vse bl razumljiv, jasen, blabla, pol pa ne vec, sej ga je valjda dozivu, kva zdej ta budalasti????? Men nc jasen…
Evo, jest klicem frenda, ti, dej ti kdaj bos pa kej uletu ? Ja,, kva bi pa rada ? Glej, klele berem eno knjigo, pa mi ni nc jasen, pa bi rada en poskus nardila, pa sama zvim, pa ti si tk fajn, k ne govoris glih prov prevec naokol, pa sm mislna, da ti u Lublan kupes tiste nore gobe, uletis k men, evo, pa ti vse povem. No po kratkem prepricevanju se je vdal in evo jest, pa fred, pa voda, pa gobe pa narava, jasa, sonce, vse mega. Jest mu vse razlozim, se zmenva, kje bo on mene udaru, k mu bom rekla, hahaha Evo, midva zvijava posusene gobe in kadiva obadva, frend je namrec reku, ce bo palil, da pol se jest njega butnem, pa bo, sej skodet ne more…,hahaha kere nebuloze No, seveda midva jih navijeva pol paketa in kadiva in kadiva, se gledava, no ja neki je blo, ni blo pa zdej enga stanja, u bistvu sva se rezala, ampak, dej ti zdej mene butn ane sej, zato sva kle, evo od me udar zgori po hrbtu pr lopatc, zdej ne vem na ker stran, itak me je pol touku po celem hrbtu gor in dol in evo nc, men nc prov posebi jasen, vse je blo glih tk, kt prej…hahaha, kere hude
No, pol men pade ideja, ce bi midva se tisto polovico seveda pojedla, mogoce bo pa pol kej boljs s tem mlatenjem po hrbtu…hahaha Evo, midva vse pojeva, jest mal vec, k se mi je bolj slo, frend mal manj, k sva racunala, ce bo men uspel mogoce, kva pa ves, jest sm bla not, frenda pa tud ni blo tezko prepricat…
Tk, da mela sva se fajn, hahaha, neki sva se tepla po hrbtu, sam vse je je bla ze taka komedija, da sva sam se scala od smeha, pa nehala sva se mlatet, hahaha
Pa mi zdele spet uleti, k so mi ene skripte prsle roko v lanskem letu, baje so neki po internetu krozila, ne vem,baje jih je napisu en , k je hodu na delavnice od Carlitosa, pa sta se mal tud privat pogovarjala, pa je pol skripte napisu, pa jih dal na net, jest dobim u glavnem kopije, k jih pa zdej tud vec nimam, da bi preverila tocnost besed, hahaha ampak, mogoce jih se niste vsi bral, pa prjava je tolk dobra, da clovek, k ma mal humorja, scije …hahaha
Evo tkle je Don Huan reku, Castanjeda, tega pac u knjig ni napisu, k se mu je zdel pac, da to je pa ze mal visek Don Huanovga humorja, ampak, not u skriptih je pa reku Carlitos, da si sploh ni mislu, kolk ma Don Huan res prov z naslednjo izjavo :”Ma, ja Carlos, tkle poglej, ljudi lohk razdelimo na” PRDCE; DREKCE, KAKCE” hahahaha
ani genijalna, mal prdimo, mal drekamo pa mal kakamo, hahahaha kera huda, hahaha
Se prav micka – janez, hahahaha prd-drek-kak, hahahha ani genijalna hahahaha
Humor je da best, hahaha, domisljija pa tud, hahahaha
slismo