Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Ne…uboga Irena je iskala 7 dokaz…in celo naivno čivkala, da ga je našla…potem pa je Herr Eros napisal…da se ji niti ne sanja o 7 dokazu…ki v bistvu sploh ne obstaja…je samo vaba za naivne Irence.Irena…pri tebi je tako jasno…da ves čas skačes od filozofije do filozofije…od idelogije do ideologije….rada bi klečplazila pred Bogom…kopirala…Tadeja…Natašo…Glasa…Erosa…itd … ….Nikoli pa se nisi sposobna soočiti sama s sabo in se vprašati…KAJ JAZ IRENA SPLOH ŽELIM OD SAME SEBE ???…Si ista kot tisti Natašin bogatun…ki samega sebe ne prenese…in si kopuje drage avtomobile, da pozabi na sebe…Jaz, ki me poznate tu kot Avatarja…
Avy, o tem, kaken je kdo, je sila rad pisal Brezo. Če nekoga etiketiraš – da je pač tak in tak, ga itak ne moreš doživljati taknega, kot je v resnici in posledično brcaš v temo. Takrat sem Brezotu napisal misel enega avtorja, katerega ime sem pozabil, ki pa se ga žal ni prijela. Ta misel, glede katere predlagam, da o njej nekoliko razmisliš, je:
– Majhni ljudje govorijo o drugih ljudeh,
povprečni ljudje govorijo o stvareh,
veliki ljudje govorijo o idejah.