Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahahahaha….
hahahaha….draga Strelka…..hahahaha……kar se morale tiče, se mi vedno sproži asociacija na Thomas Hobbsa, ki je odkril, da ni nobena stvar nevarnejša kakor morala…..hahahaha…..hahahaha…..sem se pa tut naućila u lajfu, da se ne mešam v osebne revulucije……hahahaha…….hahahaha……kuker u smislu, da se ne mešam v osebne poplave, lahko jih pa solidarno pomagam prebrodit……hahahaha…..hahahaha…..
Draga Strelka, tut jst sem fen znanosti……..preprosto jo imam rada……vse zvrsti……in, ker je nastala iz filozofije……..sem pač ljubitelj preproste filozofije…..hahahaha……hahahaha……in kar se znanosti tiče, sem tut ljubitelj Thomas S. Kuhna, ki je tut izjavu, da , da znanosti ni mogoče opredeljevati samo kot kopičenje resnic, temveč tudi kot kopičenje neumnosti……..hahahahaha……hahahaha…bravo Kuhn……hahahaha…..hahahahaha……u bistvu mi je Khun odprl čist realno možnost za dvom v znanost…..hahahaha……hahahaha…….. sem tut ljubitelj psihologije, sociologije……hahahaha…..hahahaha…….in naš ata Frojd je čisto po domače odstranil moralo in jo nadomestu s psihologijo….hahahaha…..to pa mu je uspelo tako, da je hiši psihe prizidal še en apartma in vanj naselil nezavedno…..hahahaha…..sej telih stavkov se nisem jst spomnila…..hahahaha…..sm jih prepisala iz knjige Dietrich Schwanitza – Vse kar moramo vedeti…….hahahaha…..in če še mal prepišem…..hahahaha…..pravi tipo ……v družbi, ki omogoča čedalje več svobode in s tem daje čedalje večjo izbiro, je tudi čedalje več priložnosti za občutek krivde ali za obtoževanje drugih. V zvezi s tem ima psihoanaliza pri roki splošno razbremenilno sredstvo : človek ga resda neprestano biksa, a saj pri tem ne deluje on sam, ampak je na delu njegov slepi potnik, nezavedno……hahahaha…..hahaha…..Od odkritja nezavednga ima vsak od nas svojega dvojčka, ki ga obtožimo res lahko česarkoli……hahahaha……hahahaha……nadalje pravi, da je ta dvojček kakor zrcalna slika protisloven, pojavlja se, vendar ostaja neviden……hahahaha……je nekaj tujega iin čudnega a kljub temu del nas…..hahahaha…..je večni grešni kozel, tragični junak, na katerega prelagamo svojo krivdo, zato, da moramo pozneje priznavati, da je dejansko naša……hahahaha……hahahaha……hahahaha…..
In to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahaha…….in seveda, če vam grem kakorkoli na živce, jetrca, qrac, pa te stvari…….hahahahaha……čist komod pejte k zdravniku al pa bioenergetiku, al pa šamanu, pa te stvari…..hahahahaa……. in povejte, da sem jst kriva……hahahaha…….hahahaha……..sej, mogoče je pa moje poslanstvo, da sem pač kriva, ker se po vsej verjetnosti nisem naravnost rodila, ampak sem mal krivo vun iz moje predrage mamce uletela……hahahaha……hahahaha…….
slišmo