Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Irena
Član

Živjo Smile

Eros, zanima me, če zavestno v svojih postih uporabljaš R – E – I (pretežno) ločeno?

In glede dekodiranja tajnih sporočil v knjigi : Question : zakaj praktično hkrati z izdajo knjige že soočaš bralce z njimi , jih odstiraš in si celo pripravljen pomagati pri njihovem odkrivanju …V misli mi prihaja Platon. Wink Pustil je času čas, da bi naslednji rodovi v njegovih delih našli njegovo “kodo”. Da so v Politeji odkrili vtkano (Pitagorovo) Sozvočje svetov, je trajalo kar tja do lanskega leta. Zakaj ti tega ne prepuščaš “”naključju”” ?

eros wrote: če zapustim razmišljanje svojih treh razumov, ni več ničesar za razumeti … niti resnice … in kaj bi ti potem z mojim golim mrtvim telesom?

Telo brez misli (sploh)) ni (še) mrtvo telo ! Še kakoooo živo zna biti … Ne morem, da ne bi LOL :

mistom wrote: Ne ta Eros je čisto sodobni, brez puščic, živi v Sloveniji in se ukvarja z današnjimi problemi, samo ime ima grško. Prijateljica pa je rekla, da ima pisec knjige najlepše telo, kar jih je v zadnjih desetih letih v živo videla, samo ne vem, ali je še zdaj tak ali je bil tak.

LOL

eros wrote: irena o kakšnem stolu in tribuni govoriš?

A ni fajn, da smo si v volini postavili vsaj tribuno? Wink

Kaj je resnično oziroma dejansko bivjoče? Tisto, hmmmmmmm, no, saj veš Wink….

Irena

Lepo je če deliš