Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Član

No, da ne bom več žvekal tega Življenja…bom napisal moje osebno mnenje…da avtor knjige PSI ni Življenje…ampak zgolj Eros…Vse knjige v celotni zgodovini človeške rase…za vse knjige velja…da je avtor vedno bil človek…isto velja za vse filozofije in ideologije !…To je izključno moje osebno mnenje…ostali pa kakor želite…Če pa koga to moti…pa si lahko stisne malo duhovnega fiksa in se bo boljše počutil.

Ker pa je Eros dober psiholog ali skupina s katero ” potencialno ” dela…ima seveda knjiga PSI praktično vrednost…kar se tiče medčloveških odnosov in družbe…Marsikatero zadevo opiše brez dlake na jeziku…Naprimer takoj na začetku…Erosovo rostvo…ko medicinska sestra…cinično razmišlja o naivnosti moških…ki ne dvomijo o tem da so oni res biološki očetje.

Dejstvo je, da marsikateri moški skrbi za otroka, ki v bistvu ni njegov…Osebno poznam sodelavca, ki je sam skoraj padel v to babjo past…Na njegovo srečo je bilo v njem dovolj pravega dedca…da je zahteval DNK test…ki je nato pokazal, da ima doma kukavičje jajce…Kot je sam povedal…otrok sam po sebi nič ni kriv…ampak lažniva baba…in za ženske je nasplošno znano…da rade nosijo domov različne pritajene laži….in to niso zgolj moje izkušnje.

V knjigi je veliko takih direktnih dejstev z vsega področja družbenega življenja…Ta direktnost mi je edino kar se tiče knjige PSI vseč…Ostalo pa kot je praksa…naj si vsak sam razčisti.

Lepo je če deliš