Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Član

Točno tako je…da se človek zredi ali ne…je lahko odvisno od marsičesa.

Svojega razuma ne jemljem kot delitev na tri razume…ampak kot en sam razum-celoto.

No, mene ne bo nič zadelo ( zaljubljenost ) ker sem to enostavno prerasel…Pa tudi tak tip osebe sem da ne izgubljam casa s takim igračkanjem…Seveda ti je Življenje dalo blagoslove…dalo ti je znanje-vedenje in sposobnost videti nepristransko svetove drugih…za to mi ne govori…da nisi imel svoje prednosti.

Grema k Maleku…Nesrečni Malek ni mogel hitro voziti, ker naj bi ga oviral njegov Instinkt…Do izraza je moral priti njegov Emocijo…In potem sledi tisti smesni scenarij z ribico…ki si jo premaknil v drug akvarij…ker naj bi ta ribica predstavljala njegov Instinkt…in zraven se s to ribico malce pozabaval…in glej ga zlomka…Malek je zacel hitro voziti…Kasneje si napisal še za ostale like v knjigi…ki so tudi imeli zunanje subjekte…ki so predstavljali določene razume.

In kaj bi mi zdaj rad povedal…da sem še dodatno odvisen od zunanjih subjektov…ki naj bi na nek čuden način zrcalili moje razume ?!…Sorry stari…iz te moke…ne bo dobrega kruha.

Glej Eros…če ima to Življenje res takšne probleme s tem da ljudje nočejo sprejeti vlog, ki so jim dodeljene…in če jih ne sprejmejo…jih v naslednji inkarnaciji čakajo še težje razmere ( to mi močno smrdi na suženjstvo in manipulacijo )…zakaj to Življenje enostavno ne vstopi v sanje vsakega človeka…v prispodobi, ki mu ustreza…in zadeve razloži !?…Ne pa to milijone in milijone let trajajoče mučkanje in rezultat tega je…ZJEBAN SVET…In to je nedojemljivi načrt Življenja…ene same zavesti…ki samo sebe izkuša…skozi materialno sranje.

In to Življenje…ta ena sama zavest…to ni vse…obstaja še drugo ozadje iza tega Življenja-zavesti…no to je nekaj novega v svetu duhovnega fiksa.

Resnica je res čudna stvar…ljudjo so za resnico pripravljeni tudi umreti.

Lepo je če deliš