Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za pomoč, nasvet › Reply To: Prosim za pomoč, nasvet
20. 1. 2011 ob 0:10
Bor
Član
Pipi wrote: Moj mož je že trikrat, štirikat iskal pomoč v dežurni ambulanti.
Čuti bolećino v prsnem delu in mravljince v desni roki.Poslali so ga na obremenitveni test, ki pa ne pokaže nobenih nepravilnosti.Po mnenju nekaterih ima probleme z okostjem, kot da bi živec prišel med vretenca hrbtenice, ali v sklep – leva rama, po mnenju drugih pa je to stres.Včasih, vendar redko, me prosi, da mu z nihalom očistim srčno čakro. Po tem se menda bolje počuti.Prosim za kakpno mnenje, nasvet, vpogled…Pozdravček.
Pozdravljena,
simptomi, ki se javljajo v predelu prsnega koša lahko pomenijo marsikaj. Podobno je z mravljinčenjem v desni roki. Osebno se mi zdi ukrep v smislu obremenitvenega testiranja srca pametna odločitev, saj je potrebno najprej izključiti ali pa potrditi morebitno obolenje srca…bi pa bilo smiselno izpeljati komplet diagnostiko srca (UZ, koronarografijo…)…ostala obolenja, ki so lahko vzrok za težave vašega moža so seveda lahko zelo neprijetna vendar ne ogrožajo življenja. V kolikor bi seveda imeli več podatkov o vašem možu bi lahko rekli kaj več…imam pa občutek, da težave vašega moža niso povezane s srcem ampak so vzroki drugje.