Reply To: Umirajoči; umrli
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Umirajoči; umrli › Reply To: Umirajoči; umrli
19. 1. 2011 ob 12:21
marjan
Član
Bojana wrote:
Zanimivo branje.
Kaj pa duše samomorilcev? Pred štirimi meseci je moj dvajset let star pastorek storil samomor. Načrtovan, saj ga je storil točno na svoj rojstni dan.
Nekako se ne morem posloviti, vendar to ni bistvo. Pišete da gre vsaka duša čez? Jaz mislim da njegova ni šla … Nekje sem prebrala da take duše ostajajo med nami vse dokler jim je življenje dejansko sojeno …
BOJANA
za mene je to rutinsko delo, s katerim se velikokrat soočam. Sem pogledal za kaj gre pri samomoru tvojega pastorka. Ne bom ti veliko filozofiral, ampak bom naredil tisto, kar je v takih primerih potrebno. definitivno je ostal v tem našem svetu, ker ga mama ne izpusti. sporočilo od njega mami je “pusti me da odidem” in “sprijazni se s tem, da sem odšel, ker je bil za mene čas”. več ne bom pisal, ker je nepotrebno, ker itak večine tega ne more sprejeti tako kot je.
lep pozdrav
marjan
odpeljal sem ga iz zemeljskega astrala. zdaj boš imela ti in vsi njegovi mir. on pa je tam, kjer mora biti.
glas2011-01-19 14:43:54