Reply To: Recikliranje mleka?

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Recikliranje mleka? Reply To: Recikliranje mleka?

strelka
Participant

strelka wrote: ja verjamem …jaz sploh več ne jem več tiste slaščičarske ježkeBig smile, -rumove kroglice , ker totrtice, ki ostanejo …pač porabijo za ježekeBig smile.

Sicer pa nekateri imamo pač bolj občutljve želodce …pa nam kar sam pove kaj mu ne paše…
razni konzervansi pa te stavri…

Sem pa najdla en čalnek , da na nizozemskem so že poskusno naredili umetno meso ..svinjino.

nekaj so pač čarali iz pravih vlaken mesa prašičkov in tako ustavrilo umetno meso …ena sorta kloniranja.
Zdaj pravijo , da se bo sedaj zmanjšala topla greda , pa bolj etično bo vse skupaj…bojda ena svetovna oragnizacija ki so proti ubijanju živali-mučenju..sktratka oh in sploh.
No meni se pa tole ne zdi ravno oh in sploh ..me spominja le na to …oz. se mi je porodilo vprašanje —
kaj je bolje ..pojesti jabolko ki raste na drevesu, npr doma …al pa pojesti vitaminsko tableto …ki ima vse vitamine v sebi npr kot jabolko ..
kaj sedaj pravi na to telo pa presnova???

glede mleka pa tud …zdaj samo čakamo kdaj bodo naredili umetno mleko,,,no ja saj ga že v bistvu imamo.

No pa še to dodam, to meso bo bojda tudi bolj zdravo ..ker ne bo vsebovalo živalske maščobe …in bo manj krvožilnih bolezni -holesterol.

Lepo je če deliš