Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

strelka
Participant

No ja ..če sta ožja sodelavca normalno da bosta tim …Smile
ampak to sploh ni bistvo …bistvo je, da za moj pojem Glas popravlja samo poste nekaterih, ki kao oddajajo ne vem kaj in smetijo …..do ostalih , ki pa ima lepše mnenje pa sploh ne opazi…
Dela razlike…
In to je tisto kar je mene v osnovi zmotilo ….nonstop teženje meni osebno ..ko pa ima pri drugih tud ogromno dela..
ampak ne …dobesedno teži in potem na široko razlaga …to kar me sploh ne zanima , kaj bom jaz potem kako bom jaz potem itd itd …kaj on ve kaj bom jaz potem…
Naj pač popravi in basta …če meni da ni uredu.
In potem sem pač naredila to kar sem …dobesedno sem pobrisla tisto kar ga moti ..in pač pustila obvestilo , kaj naj popravi…
Govorim o temi Psi ..pač začetek tele kalvarije…
Ni opravičilo ..ampak končno je dobil to kar je skos želel …pač delo s strelko in ne samo teoretično ampak čist praktičen primerLOL

Potem pa, ko ga vprašam (ok je bil kar veliko napisanega, drug najin pok),me pač pošlje na dihalne vaje …ej če pa to ni zajebancija potem pa tud …
zato moja pesmica …da še ko reče Roki dihi …mormo dihat z njim …vse na komando vse po predpisihLOL

Skratka in tko pač sama ne morem dihat …imam svoj tempo , za enkrat nisem še nobenga zadušila…so vsi še živi ostalBig smile

drugač pa ja ..jaz osebeno težko prenašam avtoritete…v bistvu jih zame sploh ni …in če o nekom pač nimam mnenja kot se šika ..ga pač še težje sprejmem , da me bo rihtal in govoril kao moram in kaj moram..naj pač sam sebe najprej pošlihtaSmile
Glas se mi je zaradi teh njegovih for pač mal zasračkal…Big smile zato pač puntanje in upor …LOL

Je pa moderator , administrator …in ima pač čist pravico , da svojo voljo uveljava tukaj …samo konckoncev damo forumu čar pač udeleženci ..ki tud napišemo ah pa oh ..pa hi , he . he e, …pa no izražamo tud mnenje ..pa kdja se tudi pohecamo, pa ok tud skregamo …to da življenje pač tud forumu …drugač cool potem naj odgovarjamo avtomatsko , pač lahko se tud v šifrah začnemo pogovarjat …

Uredu zdaj pa ste me pač prepričali , če se pogovarjamo o vremenu …se pač ne bomo še zaraven o opoldanskem kosilu, čeprav čist fajn zraven pašeLOL

Lepo je če deliš