Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
Jp najboljša taktika je ljudji med sabo skregat ….pa je mir …dolgi nosovi pa gredo stran …
Pa imamo rečeno nov forum…s člani ki so pozitivni , ki obvladajo in so oh in sploh …
Men se ful odvija že viden film ..sam da so bili igralci drugi …jz pa sem bila samo opazovalec …pa nič drugega. Ampak popolnoma nič drugega …
Vpletena pa samo toliko ..ker sem reagirala …., ker ja to mi je pač v krvi …pa to ni opravičilo ….samo tko to je …
Ja te debate so brez veze …ker ne bomo tisti, ki se počutimo mal čuden ..pač na žalost dosegli nič ..ker pač taka je politika foruma ..vi ste šefi vi odločate … oziroma brez veze se zaletavat v zid …pač če veš da je pretrd….tvoja glava pa mehkejša.
Pač zajčka je treba v kletko spravt ..pol pa mu korenček ponujat ….seveda, ker je zajčku pač korenček všeč, tak se je rodil tko pač reagira ..in bo vse naredil da ga bo dobil ..in pač uporabil tud kašno besedo preveč…oziroma mogoče mu celo iz kletke rata uiti…
takrat pa hopa ..to se pa ne sme…pa prvo opozorilo , pa drugo ..no ja nazadnje bo pa ben. No ja mogoče clo pečenka
Jp ampak zajček je čist sam kriv …kaj pa je kršil pravila, zakaj se ni obvladal …akcija -reakcija ..a ne ..kar seješ to žanješ ..v resnici pa je čist nekaj drugega.
Tko to je, če nam ni prav lahko spokamo in gremo. Koristi tko ni nič od nas.
Samo zakaj je treba to tko v celofanček zavijat pa se fine delat ..mi pač ni jasno .
ok …naj se brigam za svojo tazadno ..in skidam naj se že …, saj itak samo opeltam s tem jezikom
No tko jaz osebno vse skupaj vidim …jp pa že kar nekaj časa se sprašujem zakaj se je to začel dogajt …ker tukaj sem prišla dobre volje ….očitno bom pa šla slabe …
To so pa pač “pozitivne” vibracije., pa višja zavest ..a ne Glas, vsi smo eno …
Drugače pa štekam pravila …no problema za mene …in sem jih tudi upoštevala …dokler pač ni prišel Glas …najbrž je devica po horoskopu, po moje je imel prav uč uperjen vame ..pa tko je če eden nostop hoče delat red ..ga bo pač delal tud tam kjer je vse urejeno
Zdej štekam to …no takrat ravno nisem.
Evo ti razvsetljenstvo…
No tko je sam še tole sem hotla povedat …mejte se ..če bo zdele pač strožja sankcija , ker sem mogoče spet kršila poblastila ..ok …bo pač ..če ne bo pač ne bo …
No ja sam po moje jih vam ne bo treba uporabit