Kupil bi si ametist geoda

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kupil bi si ametist geoda

Prikaz 1 prispevka (od skupno 11)
  • Avtor
    Prispevki
    valen
    Član

Mi lahko kdo predlaga kam naj se obrnam za nakup tega kamna , dal bi ga v spalnico za bolši miren spanec, vsaj tako sem prebral,rad bi pa kupil pravega – da ne bo predrag,pa da me ne bi kdo v kaki trgovini nahecal, zato tule sprašujem.Hvala!

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

valen wrote: Mi lahko kdo predlaga kam naj se obrnam za nakup tega kamna , dal bi ga v spalnico za bolši miren spanec, vsaj tako sem prebral,rad bi pa kupil pravega – da ne bo predrag,pa da me ne bi kdo v kaki trgovini nahecal, zato tule sprašujem.Hvala!

Javi se mi na zasebni mail (tadej.pretner@gmail.com). Imam še tri geode, teže pa so 16,5 kg, 26,85 kg in 31,65 kg. Cena je od 10,11 do 12,3 Eur/kg. Pri Ahatu se začne pri 25 Eur/kg,

Lepo je če deliš
    klarus
    Član

ko se že glih tu menite o ametistih, ne bom odpirala nove teme :)

zanima me, koliko časa prej, je treba nosit ametist, da te nebi napadali klopi?
    mojo nečakinjo zelo obožujejo, če tudi samo na dekni sedi, jo najdejo..
    al pa če še obsaja kak drugi kristal, ki bi tudi pomagal :)

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

klarus wrote: ko se že glih tu menite o ametistih, ne bom odpirala nove teme :)

zanima me, koliko časa prej, je treba nosit ametist, da te nebi napadali klopi?
    mojo nečakinjo zelo obožujejo, če tudi samo na dekni sedi, jo najdejo..
    al pa če še obsaja kak drugi kristal, ki bi tudi pomagal :)

Kar precej. Ametistu moraš dati čas, da avri spremeni vibro. Cca mesec dni.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Spet imam na voljo tri ametistove geode, različnih velikosti in kvalitete. Okvirni podatki:
    – 4,95 kg – 60 Eur
    – 6,45 kg – 65 Eur
    – 22,6 kg – 290 Eur
    Če katera od njih koga resneje zanima, naj me kontaktira na osebni mail za fotko (tadej.pretner@gmail.com)

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

tadej pretner wrote: Spet imam na voljo tri ametistove geode, različnih velikosti in kvalitete. Okvirni podatki:
    – 4,95 kg – 60 Eur
    – 6,45 kg – 65 Eur
    – 22,6 kg – 290 Eur
    Če katera od njih koga resneje zanima, naj me kontaktira na osebni mail za fotko (tadej.pretner@gmail.com)

Na voljo je le še ta velika.Smile

Lepo je če deliš
    santoshy
    Član

Zanimam se za kakšno manjšo ametistivo geodo,1-2kg!Sineku za 6 rojstni dan!

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 11)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.