Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

glas
Participant

strelka wrote:

Hmmm. zdele si pa mal krivičen …Smile do naju obeh..mislim mene in janka

če prebereš vse kar tukaj piše …bi mogoče se dal tudi tega Braco s skalarnim valovanjem povezat …mogoče morda ..npr kaj je vzrok tega , ker on pravi , in se ne sklicuje na božjo energijo al kaj podobnega ..ampak čist na naraven pojav…
Tud Drago Plečko ima kar nekaj za povedat o tem …
skalarano valovanje pa je pač tudi čist naraven pojav ..nobenega čira čara ni zraven.
Jaz se na te zadeve ne razumem toliko …samo mogoče bi pa zanal kdo tole pokomantirat …..

no to je po moje želel Janko povedat ….z linkom in ne odpirat nove teme itd….ampak samo nekako povezat z osnovno temo.

eh midva z Jankom imava vse pošlihtano LOL..nama ni treba nič razčiščevatBig smile

To samo obrazložitev ….

Ja seveda samo obrazložitev…
, ki kliče spet moj odgovor, ki bo najverjetneje spet komentiran od tebe
in tvoj komentar bo želel spet odgovor,…
in tako nastaja en kup postov, ki sem ne sodijo in jih bom sedaj vsekakor prestavi!

Drugače se v osnovi strinjam s tabo, da ni nič proti temi, če se omeni Bracota (kot je storil Janko). Je najverjetneje delovanje Bracota (ki vpliva na ljudi samo s pogledom), nekako povezano s skalarnimi valovi. Če so ti valovi tako vseprisotni, skoraj težko, da ne bi bili…
Tudi če ima Drago Plečko kaj za povedati na to temo je super…

Ni pa super, da ti takoj spotakneš na Jankotov link, ker ti je kao predolg video,
nakar on seveda spet odgovori, da je že v prvotnem postu napisal, da je treba kliknit na konec videa;
nato mu ti odgovarjaš naj vpiše v iskalnik Braco, če ga zanimajo linki,…
pa mislim, da si še ti potem prilimala linke, ki niso delali
nato pa ti je še on komentiral, da ti linki ne delajo ipd…

nato moram jaz kot moderator opomniti glede smetenja teme
ti kot ponavadi nadaljuješ
in vse to lahko gre v nedogled (in odvrača od teme ljudi, ki jih dejansko zanimajo Skalarni valovi)

In če bo šlo vse skupaj naprej v nedogled ali ne, bom vseeno sedaj vse te odvečne poste premaknil v temo [no tu pa lahko..]
..tema, ki je odprta za to: da se premaknejo posti iz drugih tem, ki tja ne sodijo in ki so bolj moteči kot koristni za ljudi, ki želijo brati predvsem o TEMI, ki je v naslovu TEME in jih nato kopica nekih postov, ki so precej mimo, odvrača…

premaknjeno iz teme [Skalarni valovi]
glas2011-01-11 23:33:04

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”