Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Skalarni valovi
klemen11 wrote: Baje da je Pearl kupil licenco za skalarne valove
premaknjeno iz teme [Reconnection]
anja wrote:
Ker nisem imela pojma kakšni so skalarni valovi, sem malo brskala in našla poljudno razlago na spodnjem linku – pa da podelim z vami
glas2011-01-10 19:41:10
klemen11 wrote:
Tadej nam je ta vikend na Equilibriumu predaval ,da gre v ozadju obeh tehnik za torzijsko polje (skalarni valovi – torzijsko polje …baje gre za isto zadevo). Me pa zanima bolj detajlno, kako funkcionirajo ti valovi…. Tadej je omenjal prehod iz nemanifestiranega v manifestirano (time matrix), ampak si nisem dobro zapomnil…. Tadej – a lahko še enkrat razložiš ali pa podaš kakšno literaturo, link kjer je to opisano?
Še danes bom odprl ustrezno temo in o tem nekaj napisal – sam ene par opravkov ma prioriteto.
glas2011-01-10 19:43:24
Še mal na isto temo…
http://paralelni-svemir.blogspot.com/2009/08/skalarni-valovi-i-skalarna-energija.html
premaknjeno iz teme [zanimivi linki]
glas2011-01-10 19:53:54
Na pozitivkah sem na temo skalarnih valov našel en dober članek.
http://www.pozitivke.net/article.php/20050201164119979/print
glas2011-01-10 19:44:35
Klemen, želim dodati samo nekaj opažanj povezanih z včerajšnjim Eq .Pri delu v paru z namenskim Eq. si resnično bil v stanju “odsotnosti” veliko dalj časa , kot ostali praktikanti in odpotoval si v neka višja stanja zavesti in ,ko sva skupaj s Tadejem ohranjala torzisko polje, praznino ali vibracijo, ki omogoča razširitev zavesti, sem samo zaznala, da je bil prisotno globoko nezaupanje bivanja na zemlji-zato sem po metodi Eq poslala v praznino-varen si na ZEMLJI in te po določenem času in notranjem občutku tudi prizemljila (po Bownovi metodi) ki se je v podobnih situacija iskazala za učinkovito.Uporabila sem jo tudi še pri udeleženki, ki je bila v procesu s teboj in pomagala prekiniti vez na 7.čakri s sodelavko v paru.Tadej je pa sam ozavestil proces.Izkušnja je bila tudi meni zanimiva-predvsem kako moramo slediti dogajanju v človeku in kako poslušati notranja navodila, kdaj je potrebno nekatere procese tudi preprosto ustaviti oz.človeka vrniti v tukaj in sedaj in verjamem, da si zdaj že z obema nogama na zemlji.