Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

janko
Član

zlati rez wrote: Halohahaha….

hahaha…..dragi Janko, ti si preprosto da best Clap…..
sicer sodba, ampak nej ti bo Tongue LOL.hahahaha…..in maš seveda čist prouThumbs Up...itqq. kot vsak, na swojem niwoju zawesti Confusedhahahaha…..spet mi je ena tvoja ideja ušeč……hahahaha……se čist strinjam, da pri transparentu dobrodošli, čist po domače napišemo……dobrodošli, ampak brigajte se pa zaseYing Yang…….hahahaha…..men je tale misel res ql…..hahahaha……….hahahahaha…..
kje ti žwiš? najbolj samoumewne stwari so teb neki tko ql.Tongue LOL

Dragi Janko….. mam tut občutek, da maš jasnovidnne sposobnosti……oziroma, sm jst popolni primer tvojjih jasnovidnih sposobnosti, tk, da, če boš rabu reference……namreč…čist vsak tip mi spizdiThumbs Up
eh… ni treba bit prou pametn, da veš, kakšna baba psu palco meče….. Tongue.hahahaha……pa se zdej tut mal tresem, da mi še ti ne boš spizduEmbarrassed…..če užiwaš u strahu… si kr dej duška. spizdit pa ne morem, ker me boli qrac kje in s kom sem. kao, heheheh. mal bluzim. sploh pa ne moreš tolk srat, kolkor jes loh prenesem Approve.hahahaha…..hahahaha….zdej, vzrokov ne bom več iskala, ker si mi ga že ti najdu, tk, da evo, sem dobila čist zastonj rešitev…..hvala, hvala…….hahahaha….hahaha…..temu pa jst pravm taprau člouk na tapravem mestu in to u tapravmu momentu……Thumbs Up….hvala….hahahahaha…
hwala? ja prou. sicer ne wem zakwa, ampak ok. (kje pa ta hwala loh za kakšno mokroto zamenjam) Unhappy
Sej, jst te razumem, da si bil razočaran, a sem bil razočaran? aha. ok. seweda seweda. ne bom ugowarjou. LOL ker si naletu namest na najpopolnejši kompozicijski zakon, na moje nebulistično egotripovsko žlubedranje……hahahaha…..pa še Fibonačijev fen si…..hahahaha…..hja, ampak to so tvoja pričakovanja……tk, da …..hahahaha…..usak ma svoja……hahahaha……mene tvoja pričakovanja čist nč ne motjo…..kva čem rečt……hahahaha…..se pač zase brigam…….hahahaha……
hmmmm……sej jst sm tut Fibonačijev fen…….hahahaha……in mi je pri tem zakonu zlatega reza ušeč lih ta praktičnost al pa ekonomičnost……hahahaha……in sicer da ima rastlina tako največ možnosti za preživetje, če se lahko uspešno postavi po robu usem dejavnikom, ki vplivajo na njen razvoj…..tk, da to men pomeni, da ni zmeri sonce pa lušten, ampak so tut nevihte, cunamiji, gravitacija, pa te stvari…..hahahaha……..in lih tk je za moje pojme pri človeku…….hahahaha……le, da ima človek razum, ki pa zgleda ne deluje po zakonih zlatega reza………..hahahahaha…..hahahaha…..ne še…..hahahahaha……

Matr, da se strinjam, da je treba tehniko metanja česarkoli pač že, taprvo obvladati ročno, pol pa šele avtomatizirat, sej tk nekak sem zastopla tut našo industrijsko in tehnološko evolucijo…..res pa je, da jst čist use po svoje zastopm, pa se preprosto čist komot tut motim, pa še u šoli sem velik manjkala…..hahahahaha……hahahaha……..

Se mi je pa kar oddahnilo, k sm prebrala, da pač ni potrebno komplicirat, kar se tiče pijače…..uf..uf…uf…..mi je kamen od srca vun padu, zato je tk zagrmel….. hehehe… ti kr tko naprej in spoznala boš tut dihanje, sranje in kozlanje nezawestno Tongue LOLtk, da bilo kakšen kaos se nardi pri pijači, kuker al ni vinčka al ni pirčka………zmeri najdemo harmonijo in spontano nadaljevanje…..Clap

slišmoWacko

Lepo je če deliš