Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

janko
Član

zlati rez wrote: Hejga, Janko

dobrodošel u nebulizmu…..Thumbs Up…..hahahaha……
zase se brigej Tongue
hahahaha…….dragi Janko…
uuuuuuuuuuu ko se to fajn slišSmile kolk pa košta LOL
hahaha….Janko, mi je pa tista tvoja izjava zgori ušeč, da so te dober nategnili…..hahahahaha……hahahahaha………a drugi so te nategnili…….
ma ja… sej loh bi tut kšno drugo besedo ponucou, kot je npr. na suh nategnli LOL
uglawnem… sem fibonači fen in sem zato uletu kle not, naletim pa nateEmbarrassed..
izjavljam, da usak sam sebe nateguje in, da ima enostavno s tem, da misle, da so ga drugi nategnil en občutek pripadnosti (čeprou se mi to zdi čist kontradiktorno…..hahahaha…….ampak jst sem ljubitelj kontradiktornosti…..hahahahaha….) in s tem tudi kao zdravo kmečko pamet……hahahahaha…..hahahaha……sej, dons so pa tut taki cajti, da je sam še norc lohk zadovolen kmet……….hahahahaha…….pol pa spet nevem kva nej delam zdej z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……kuker bilo kuda, kontradiktornost mi je realnost svuda…..hahahaha….hahahaha….
js pa izjawlam, da ko se boš spet sprašwala, zakwa ti usak dedesc spizdi, je odgowor u zgornjih vrsticah skrit.
Ej, dragi Janko, fajn bot……zdej grem pa mal palco metatClap……hahahaha…..in seveda bom z veseljem mantrala…..takle mamoClap……kuker tak je, kaj jeClap…….in to prou usak momentClap…..hahahaha…..pa me čist boli qurac kje in s kom sem…….hahahaha…..hahahaha……ker, tak je, kak je…..in se nč več ne počutm zgubljeno v času in prostoru…..pa tut nobenga občutka nimam, da me kdo nategujeApprove
če pogrešaš met občutek bit nategnjena, najboljš, da se nekako nategneš Tongue
če ne znaš sama, pa se ne sramuj prosit za pomoč. sej veš, da se zmer kšna dobričina najde Tongue

Lepo je če deliš