Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zofija
Član

Živijo, živijo…..sm umetnostno drsala po forumu in me je reka življenja iz duhovnega foruma-misli…., pri branju Glasovega mentalnopoetsko-obarvanega referata odplaknila Reka življenja v Ocean Nebuloz………
________________________________________________________________________________________________________
CITERAM GLAS: Slej ko prej na tej poti pridemo do Oceana od koder misel vznikne se dvigne in nato samodejno pade nazaj v njega…
sledi, opazuj, ozaveščaj in se ne oklepaj
dihaj in naj te ne bo strah
in prispel-a boš
_________________________________________________________________________________________________________

In edina misel, ki me prežema je Glas Oto Pestnerja v moji glavi….., ki prepeva……: Že dneve in tedne in leta stojim na postajiiiiii…….in čakam ko toliiko drugih na vlak ki prihaja……….Oko je pripeto na Okna, na Vrata vagona…..in že speeeeeeet seeeeee zaaaaaaaavem, da SANJAM že trideset let………….

No, saj danes bo najbrž še kaki drugi Glas v moji glavi prepeval…..mogoče celo Tehno Alfi z RDEČO vrtnico v GUMBnici….ne vem….vsekakor pa čist preprosto želim vsem našim-vašim Glasovom v naših-vaših glavah, da si prepevamo našga Domiclja, ki prepeva iz srca in seveda tudi za dnar prov vsak dan, če hočmo…….in sicer naslednjo……Vem, da danes je srečen dan, to sem začutla že zjutraj…in….zagotovo danes je srečen dan, tudi to se zgodi……….ali pa tudi ne………
Drgač mi pa še hod po glavi…….za vse naše-vaše svetlobne zum-om-um-ong efekte…..in sicer: Brez Sonca Cvetja ni in Roža oveni….brez Glasbe prazen je….in osamljen svet…….tralala…….hahahahahaha<ha<ha

Srečnga tresk-bum-bam nazdravjeBeerz vsoooo ljubeznijo v ljubezni, pri ljubezni, o ljubezni, preprosto živeti ljubezen….al pa fakkkkkkk oooooooffffffff oziroma : Danes je naš dan ljubezni najlepši dan, ki ne mine nikdar…..svet živi za dan ljubezni………blablablabla…bla…..bla…….in jaz pa delam tramtramtramtram delam….delam….delam….deeeelam…..delam kot zamorc…..hahahahahahaaha……..drgač pa itak guna……..kdor ne skače ni slovenc…hej..hej…hej……..oziroma Smisel življenja je ležati na travi, s cigaro u roki in s čivavo na glavi…….zdej pa res……na juriš na juriš na juriš u 2011!!!!!!HeartBeerThumbs UpHugPigHeartYing Yang

Heartlubčka

Lepo je če deliš