Reply To: sedona metoda
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › sedona metoda › Reply To: sedona metoda
AVATAR wrote: Seveda je to res…nabijam si lahko not nevem kakšne arfimacije…tudi med spanjem…vse to sem že sprobal…pa je na koncu bil en velik NIČ.
Zdaj pa mi govoriš naj povsem izbrišem to kar je v ” nezavednem ” …da bo tak…kot pred nesrečnim rojstvom ?!
1. Pojma nimam kaj naj bi to bil bazični jaz-duša…To je isto kot neko tuje bitje iz druge galaksije…ki ga nikoli nisem videl.
Bazični jaz (programi staršev, prednikov, naša DNK struktura) – determinira naše bazične karakteristike, naša bazična stremenja v življenju, naš fizični izgled, bazične sanje … Že ko smo rojeni smo determinirani s tem bazičnim jazom in imamo neko usmeritev. Bazični jaz se začne zelo hitro izražati skozi obnašanje osebe, brez kakršnegakoli vpliva od zunaj. Kasneje se seveda korigira. Bazični jaz se manifestira skozi naš bazični karakter. Ta je lahko negativen (recimo črnogled), sicer pa gre za to, da so nekateri introvertirani, nekateri ekstraventirani, nekateri mirni, nekateri … V tem segmentu so tudi naši potenciali. To so torej genetsko determinirane dobre in slabe lastnosti, ki označujejo »kdo sem jaz«, preden so me začeli menjati vplivi iz okolice.
Ta del se ves čas trudi, da bi priel na površje.
2. In kako jaz naj zdaj vem…kakšna so jebena prepričanja tega tujega bitja…in kaj za vraga bi rado od mene ???
Hm, bazični jaz je del celotnega jaza. Tole pa sedaj sprašuje tvoj zaključni jaz ()
3. Smatram, da sem že postal NOREC…glede na to o čem sploh razpravljam s tabo…glede na to kako ničvreden je razum v tvojih očeh…in še marsikoga drugega na tem forumu.Res je…kar pravijo…do norosti je samo korak.
Ta pravi norci običajno ne vedo da so norci.
Po čem sklepaš, da je razum zame ničvreden? Daleč od tega.