Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Član

mistom wrote: Še nekaj me je presenetilo, praviš, da nad knjigo nisi navdušen, govoriš pa o najinih razumih in svetovih, kot da je to samoumevno.

Ne pišem kot da je samoumnevno…napisal sem ker si pač bral knjigo in veš zakaj gre…je pa res da vsak od nas živi v svojem osebnem svetu…in teh je ravno toliko kot ljudi na tem planetu…Že v Transurfingu…je Zeland povdaril prostor različic…in kako neudomljivo brezjmejen je…Ljudi je težko pristno precenit…ker ni mogoče čisto videt njihovega osebnega sveta…želja-hrepenenj-vidikov-filozofije-ciljev…itd

Se spomniš tistega odlomka…ko sta Martin in Eros šla na pokopališče in tam zagledata dve lejzbi, ki se lizarita…Martin je takoj pljuvnil…saj ni mogel ne videti…in ne razumeti njunega sveta…zgolj je ocenil situacijo po prepričanjih svojega sveta.

Na Maatu je bila ena bejba…ki je sicer imela tipa…okoliščine pa so se uskladile tako…da je spoznala eno bejbo…s katero sta si bile zelo vseč in potem je pač sledilo vse ostalo…Vprašala je za nasvet…posledica tega pa je bilo…da se je na njo vsul plaz kritik…čistunskih duhovnežev LOL …Jaz in Tadej…sva jo nekako podprla v njeni odločitvi…ostali so večinoma bruhali… … …Recimo pri seksu…ljudje imajo različne fetiše in potrebe po zadovoljitvi…ki so stvar njihovega osebnega sveta…ampak…sam lahko vidiš v praksi…kako to drugi obsojajo…ali sprejemajo…dva pa sta lahko skupaj…samo če sprejemata osebni svet drug drugega…To je samo ena mala primerjava…je pa Eros ali če hočeš Življenje to dobro objasnilo.
Lepo je če deliš