Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
25. 12. 2010 ob 7:49
Član
Ta post, ki si ga zdaj napisal…kakor tudi vsi ostali…tako tvoji…kot moji…so resnica najinih razumov…razumi si zmeraj skušajo na vse načine pričarat svojo resnico….Butasti Ego ( ali duša…ali kaj naj bi ta Ego sploh predstavljal )…ki pa tako nič ne zmore…ker je pač brez razumov slep-guh-brezčuten…torej povsem odvisen od njih…in od scenarija…ki ga mu razumi servirajo…neglede ali je res ali ni…Ta Ego mi sliči na butasto-slepo kuro…!?
Druga stvar je ta…ta ti ne moreš videti mojega sveta…kakor tudi jaz ne tvojega…isto velja za vse ostale…Lahko samo sklepaš o drugih svetovih na osnovi svojega lastnega.
No…o vlogah, ki naj bi jih igrali…se učili in spoznavali…skozi milijone let evolucije…v bistvu stvari…ki so tako vsakdanje in na nek način smešno banalne…pa se sprašujem…kako je mogoče…da se tega skozi milijone let nismo še naučili…da eno in isto meljemo že od pamtiveka ?!…Toliko v razmislek…
Res je…Erosu dol visi…kaj si mi o njem mislimo…in jaz osebno se z njim nimam kaj več ukvarjati…Človk je napisal…kar je pač napisal…in vedno je bilo tako…vzami ali pusti.