Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
24. 12. 2010 ob 16:36
Član
Mistom wrote: Sem pa od nekoga, ki te knjige prav zbira izvedel, da so oštevilčene zato, ker misli avtor, če mu uspe v tujini s tem denarjem odkupovati knjige nazaj, po astronomskih cenah. On išče takšne, ki imajo v serijskih številkah sedmice in take, ki jih avtor podpiše, baje da jih avtor nekaterim podpisuje. Knjige naj bi bile dragocene zato, ker imajo tisti s kodo dostop do njega, to pa naj bi veljalo samo za prvo izdajo. (Tega še nisem preveril, ker mi je čudno pisat nekomu, če ne vem kdo je!)
Res ne vidim smisla v tem…kot to…da se grejo nekateri neke MUČKARIJE…Sedmice same po sebi nič ne pomenijo…Serijske številke in kode pa so pač zraven za tiste, ki želijo dodatne razlage na njegovi strani…Podpisane knjige pa imajo na nek način mogoče vrednost za zbiralce…če je avtor knjige res nek pristno zanimiv človek…Človek ki se skriva po moje to pač ni…razen če želi s temi skrivalnicami še dodatno vso zadevo mistificirat in dvigovat cene podpisanim knjigam