Reply To: sedona metoda

BAD-BOY
Participant

tadej pretner wrote:

Ne vem, ali je tole originalna Sedona ali ne. Mene so jo učili bistveno drugače in za moj okus, na precej bolj uporaben način. Mam zdele ena letanja, tako, da jo opišem zvečer.

Tisto kar je opisano na spletni strani je Sedona Method Tadej. So pa to osnove oz. sam začetek. Jaz sem samo s to vajo, ki je opisana, že občutil rezultat. Je pa tudi tisto Sedona Method o čemer ti govoriš. Vendar se do tega pride kasneje v programu/delavnici/seminarju. Saj nisi mislil, da bodo vse skrivnosti izdali zastonj. Wink

Kot zanimivost… Veš, da tudi na seminarjih Sedona Method učijo EQ brez namere? Če si pogledal tisto stran, ki jo je objavila Vesna, je tretju način opuščanja opisan takole: “Pri tretjem načinu pa se potopimo naravnost do samega jedra čustva.” To je v bistvu EQ brez namere le, da Hale Dwoskin (sedanji učitelj te metode) uporablja malo drugačne izraze. Ne govori o opazovanju čustev, ampak o potopitvi v čustvo in ne pravi, da se nato energina umakne, ampak, da poči kot mehurček.

Nataša wrote:

To, kar Tadej opisuje, se meni v resnici zdi revolucionarno, samo umu povprečnega duhovneža se to zdi čisto preveč preprosto. Njegov um namreč ne želi biti preprost, želi biti nekaj posebnega, želi biti pomemben, zato išče po akaši, se ukvarja z nekimi nepomembnimi zapisi in tehnikami, brska po karmi in daje diagnoze, ki nimajo prav nobene veze z življenjem samim. Celo o ljubezni rad razklada takšen um, ne da bi pred tem razrešil svoje notranje konflikte.

Nekaj takega pravi tudi Hale Dwoskin. “Resnica je preprosta, če bi bila zapletena, bi jo vsi razumeli.” Smile

Lepo je če deliš