Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
25. 1. 2010 ob 13:10 #7621,618…Član
Evo mene spet, Diagu nam je pojasnil okoli tezav, meni pa se na staro ime, tud ni uspel vec skonektat, tk, da al stevilke al crke, meni je vse eno…
Hmmmm, ce bi jaz v prvem mailu napisala se vse moje nebuloze in vzroke zanje, bi to preprosto bila predolga storija…
Zato sem jo hotela nadaljevati po nekaj dnevih, danes je en tak dan in in rada bi zacela opisovati moje nebuloze-misli in s tem posledicno tud kaksen dogodek, ki se mi je pac dogajal, seveda cist v skladu z mojimi misli, hahaha kere nebuloze, kera kontradiktornost, hahaha predvsem pa izhajam iz svoje trditve, ki v bistvu temelji na dogodkih, ki takrat v zunanjem svetu niso obstajali, ampak ne me j….t, v moji glavi so obstajali in s tem posledicno lahko trdim, da sem v zgoscenki slabih dveh let delala solo Marjana Ogorevca za pridobitev licence na gospodarski zbornici, pac program je obsegal medicino, tuki so me vec al manj fulll neki misice zanimale, kera huda fora, Integralna Biorgonomija, ce kdo ne ve kera knjiga, to je glih tk modre barve, sam bl svetla, hahhaha, pol Bioenergoterapija od Tadeja Pretnarja – Bioenergoterapija, kera huda knjiga, mene je cist po domac povedan zjebala, seveda v totalnem kontradiktornem dogodku, ki pa je bil cist in samo moj, tocno tist trenutek, ma kva en trenutek, s Tadejem sem se kregala cel let in to uuuooortoo, njegovo knjigo mala enciklopedija Zdravilnih kamnov sem pa veckrat v besu vrgla skoz okno in to samo zaradi stavka, ki je napisan na strani 33 in to z debelo tiskano, joj Tadej kere hude nebuloze, pa spet sam zarad enega stavka…hahaha in kamna, ki je se dons z menoj in se imenuje Amazonit…
Tako,da lahko povsem mirno naredim izpeljanko iz dogodkov, da sem pac delala dopisno al pa telepatsko solo Marjana Ogorevca za pridobivanje licence, ne, da bi bila prisotna z mojo fizicno manifestacijo, hahaha, pa kao dopisna sploh ni obstajala al kva ?????????? Kera huda kontradiktornost ampak po mojih dogodkih in casu in literaturi…hmmmmm, ne morem najti boljse primerjave, mogoce jo bo kdo od vas ?????S tem ne zelim vspodbuditi debato presojanja in obsojanja, mogoce pa trkam pri vsej tej sodnosti na razsodnost, hahahaha, ce ze mora biti sodnost, pa naj bo…
Se spet kmal slismo, ce pa kateremukoli izmed vam tezim al pa grem kako drugace na jetra, v kateremkoli segmentu al pa momentu, je pa tanajboljsa fora, ki jo poznam, da to sprejmete, ker v tistem momentu druzga ne morte narest, lohk sicer zacnete neki dokazovati ampak v tistem momentu bi bilo to brez veze, ker to je ze naslednji moment, kar je znanstveno dokazano, pa tud cist logicen je…
26. 1. 2010 ob 11:20 #795tadej pretnerModeratorNaslov: Nebuloze 1,618
Objavljeno: Včeraj ob 22:52 – IP naslov: 86.61.45.105
jaz bi z velikim veseljem brala tvoje nebuloze še naprej (sej bo Tadej dovlu ), brez popravkov deželnega jezika ! ,ker mi je to zelo, zelo poznano stanje in tudi pot ozaveščanja , ki sem jo prav tako z začela pri karmični diagnostiki ……… in še nebroj knjig…..dve delavnici, oba foruma, Bachovo cvetne esence in v živo vsak dan….. hvala vsem, ki so mi pomagali, da se ne sprašujem več zakaj ravno jaz , super je vzeti in imeti življenje v svojih rokahMal ga serjem. Tole je post od pikice 52, enega od 1,618 sem pa pri prenosu v novo temo ponesreči zbrisal. Sorči. Mal sem še zelen za te stvari …
Tole je pa post od Ane – o.k., bom od sedaj naprej prenašanje postov prepustil Amedei, saj je več kot očitno, da ne obvladam …
Naslov: nebuloze 1,618
Objavljeno: danes ob 09:58 – IP naslov: 212.72.119.130
1,618 (
aka Zalti rez) Mene pa zanima Tvoja zgodba, ki te je pripeljala do poti
duhovnosti…kaj se je zgodilo, da si bila tako “zjebana? Če ti ni
odveč, če je preveč osebno, potem nikar …če pa želiš, me pa zelo
zanima, kaj se ti je zgodilo….
tadej pretner2010-01-26 11:25:43
26. 1. 2010 ob 18:19 #814zlati rezČlanHmmm, tale elektronka je men cist kul, sam evo, zdej me pa na stevilke ni hotel skonektat, sem pa spet na crkah, tk, da je res cist vse eno,hahaha, zgleda ze….
Tadej, hvala, havala, hvala, Avatar, teb tud mal posebi hvala, si prov fejst decko, bila sem glih taka mozaca, kot si jo opisal v enem od postov, mogoce se mal bl uuuooorto, kva pa vem, kaksna merila ima kdo, kako in s cim se to meri????? Uglavnem sem imela sama sebe pol k…..c, da vse vem, pa da mam zmeri prov, pa, da mene tipi ze novjo jebal, pa tastar tud ne, sej mam svoj dnar, pila in jedla bom kar bom jest hotla, pa itak se cist nobenga ne bojim, pa fulll so me pravila jebala,edino prov zamerljiva nikol nisem bla, ker sem itak imela jest prov, in to je bil v resnici samo moj svet, a lahko takorecemo, ce sem zmeri imela prov, ego je lohk tud superego, sem se naucila v zadnjih treh letih, hahaha
Bilo je nekaj vprasanj, nekaj privat, tk, da vas cist razumem kva vas zanima, sam, ce povem svoje dogodke, ki so se zgodili pred letom 2006, boste zaceli primerjati, taki pac smo, tako avtomaticno deluje nas um, ne glede, kolk mislimo, da ga mamo pod kontrolo. Tako enostavno je. Ce povem od tipota ime z moje zadnje delavnice, vas bo mogoce vecina slo na njegovo delavnico in nekaj pricakovali in se to ne bi zgodilo in bi bili razocarani, to je avtomaticno, tako dela nas pogojeni um al pa zmaterializiran ego. Mal bl osvescen ego bo vedu, da ni potrebno dozivljat iste dogodke, mogoce niti ne podobne, sam morjo bit pa hudi al kva ????? Hmmm, to tud pol ni vec tolk privlacn vse skupi, saj nas postane strah spremembe, ki pravi, da gres iz boljsega na slabse, ker butelj bi pa to hotu????? Hmmmm
Tako pac delujemo v nasem umu, se primerjamo, obtozujemo, zmerjamo, tezimo, skrbimo,ljubimo, sovrazimo,podcenjujemo, nadcenjujemo, smo namrec fullll pomembni al pa spet ne, jaz pravim temu po domace da butaliziramo….hocemo nekaj, a ne bi se poslovili od nicesar al kva ?????
Lohk vam cist po domace povem, da se vam cist zares ni potrebno posloviti od nicesar, kar je v vasem vidnem krogu, vse lahko obdrzite….uf, kaksen relex, nc ni treba zgubit, fino, jupiiii, avatar lohk obdrzi kufer, pa dobro salco, sploh ni blema, garantiram….
Ampak, hja, evo, pa smo spet tam, tale ampak bi jest ukinla, ce bi bilo po moje pa ce tudi, ampak na zalost ni po moje, po moje jest sam zivim… Torej obstaja ampak, se prav, da je tanrboljs, da ta ampak sprejmemo, ni druge, da sprejmemo dvom, ni druge, da sprejmemo to, da na neki cakamo, ni druge, da sprejmemo in se nehamo boriti boriti proti, ker, ampak ,pac enostavno obstaja, tako preprosto je, ko clovek sprejme besedo, se z njo vec ne bori in potem lahko z njo razpolaga in jo ne zlorablja, samo na razpolago je, preprosto. Tako lahko to moc – energijo, ki jo je vlagal v borbo proti, obrne v borbo za in tokrat za pravo stvar. Kva pa zdej nej bo prava star a ???? Vi sami, vi sami ste tanrbolj prava stvar za katero lahko uporabite to moc borbe, ne proti, obkrozite za, hahaha
V telih mojih nebulozah, joj, ker dober naslov, hvala, bi vas rada predvsem opozorila na moc namere in vam poiskusala na prakticnih situacijah, ki so se mi dogajale, prikazati, kaj to pomeni ziveti namero, saj ne, da bi jest vse to vedla, ko se je moja pot zacela, sam po, hahahha “nekem nakljucju”, ki ga danes razumem, sem zivela namero in, ko clovek zivi namero, potem zivi svoje zelje in ni od njih odvisen….in se zelje zacnejo uresnicevati…
se slismo
27. 1. 2010 ob 11:40 #828zlati rezČlanBr dan, mal sm premislevala, tk, da vceraj sem se odlocila, da vas moji dogodki nc ne brigajo, da vas nc ne briga od tipota ime, ampak….hahahaha……, dons sem se pa preprosto odlocila, ja, da pac, ce.., pa te stvari, da vam bom vse povedala, ampak..hahha, ce, pa ko, pa te stvari…., so pa moja stvar, sej je moja zgodba, jest jo zivim, torej je moja, odlocitve so moje in jaz se zelooooo rada odlocam pravzaprav se ne odlocam, kajti to je dogajanje jaz sem akcija in se preprosto odlocim pa pika. To je to, ni druge….hahahaha akcija – reakcija..hahaha in z veseljem nosim posledice svojih odlocitev, kajti preprosto jih zivim…hahaha akcija- reakcija, hahaha, recimo da recemo akcija = MICKA, reakcija = JANEZ, preprosto zamenjajmo imena in zdej k recem MICKA – JANEZ, se pr vs v mislih sprozi asociacija na zakon akcija-reakcija, aj prov ????? , dejmo se zraven branja se mal igrat, jest se fullll rada, me spominja na otroska leta, pac igra sprosca…..
Pol sm pa se neki premisljevala, namrec, ko se odlocim, da je cas za premisljevanje, si ga preprosto vazamem in to je to in premisljujem, preprosto…, potem se odlocim, da je cas za kritiko in poskusam skritizirati svoje odlocitve, ni druge, preprosto to so moje odlocitve, ker so moje odlocitve moje, pa tud, ce so zdej posledica tujih, ker so istocasno tud vzrok za posledico pol nekih drugih, pa tk naprej, micka -janez, tika-taka, vzrok- posledica, micka-janez…..ampak, odlocitev je pa moja in ne me jebat, odlocitev clovek naredi v kratkem casu, v trenutku, odloca se pa lohk cel zivljenje, ce pac sam hoce, se je pac odlocil, da se bo odlocal, ni druge, jest kle ne vidm cist nc, kar clovek ne bi mogel razumeti, al kva ?????
jest jo bom zdele nekam odkurblala….se slismo….
28. 1. 2010 ob 11:58 #838zlati rezČlanHahaha, spet sm mal premisljevala, pa sm ugotovila, kako je domisljija res velicastvena, hahaha
Evo, vam bom razlozila, jest v moji zgoscenki dogajanj, z vso literaturo iz sole Marjana Ogorevca, evo oborozena s Tadejevim knjigam, ugotovim, da majo tud forum, evo mene, srfam, berem, premisljujem, si nabiram znanje,studiram…hahaha in pridem nekje do Tadejeve izjave, da baje obstaja se en evangelij po Jezusu in, da je tam pac Jezus reku, k so ga vprasal ucenci kdaj ga bodo spet videl al spoznal pa te stvari, pa je Jezus reku: “Razkolji les in tam bom”, hmmm, jest moram za sebe rect, da mam pac tele svete zakramente, pa, da sem tud k verouku hodila, no, ja, sred osnovke mi je fajmoster tud prepovedu hodit k verouku, pa se dvema, k jest sm hiter kaksne pristase dobila, ni blema, hahaha, vrgu me je pa ven zarad tega, k sem mu ziher neki trdnov tezila, da moja stara mama prav :”Bog vse vidi, bog vse ve, greh se delati ne sme” in, da jest to verjamem, no za to izjavo me je pohvalil, apak moja otroska logika je bla pac taka, da evo Bog vse ve, jest greha ne delam in, ce jest greha ne delam, pol men ni treba hodit u cerkev al pa k nauku, cist preprosto ane? Za nasga fajmostra je bla moja preprosta logika zgleda tooo much, pa, ker sem v svojo logiko prvlekla se dva frenda, evo smo vsi trije letel iz verouka, joj moja uboga mama takrat, kaksna sramota, ampak kva pa cemo, sam da je men logicen sem si mislila, pa, da mam frej cajt, pa logika moje stare mame se mi je tud cist dopadla…
In evo mene na maatu z izjavo Kristusa “Razkolji les in tam bom “
Evo u prvo sem dobila moje misli, na evo, kva pa nis boljs poslusala pr verouku, kva pa zdej a naj grem brat sveto pismo, pa Lazarev prav tud neki okol tega svetga pisma, jest pogledam mal sveto pismo, neki berem, ma, brez veze, si mislim, ko jebe, jest nc ne vem glih dober zakva gre, umes dobim tud knigo Polje, men se u glav vse mal pomesa, enostavno sem vedla, da tale Polje ma cist prov, vse je povezano, vzrok-posledica, micka-janez, hahaha, da jest pac ne rabim vec nobenih dokazov al je al ni, za mene je blo zakljucen, men se je zdel ne sam, da je vse povezan, ampak tud vse zamestran, zavozlan, kva pa vem kva. Ampak u glavnem sem se jest odlocila u moj glav, da je vse povezan, sam, jest pac ne vem kako, bojo ze ugotovil s tem formulam pa te stvari, sem si mislila, sej so zato studiral, mene ni nikol prevec zanimala fizka al pa matematika, pol studiram neki okol mozganov zmeri glih obraten te fize razporejam, pa takele sem se sla, pa sem si rekla, pa boli me k….c, s tem nej se ukvarjajo uni k so to studiral, jest poznam patologijo zaenkrat, koker jo rabm, evo dost.
Evo, za mene je blo resen problem, vse je povezan, evo vse, tk prav Ogorevc, Lazarev, Polje,Lazarev, haha
s Castanjedo sem mela mal drugacen odnos, hahaha moja stara mama, Tadej, Kristus, bog vse vidi, bog vse ve,greh se delati ne sme, razkoplji les in tam bom ….evo u moj glav je bil cel mix, jest vse verjamem, u bistvu sm prisla do enga trenutka k mi je blo jasen, da je vse res, pa, da ma vsak posvoje prov, pa….da u bistvu govorijo o enem in istem bistvu, sam, da pac jest ne vem kva bi zdej to blo ???!!!!!??????slismo
28. 1. 2010 ob 14:24 #844zlati rezČlanHahahaha, tole pa morte slisat, sem se zdele ziher deset minut krohotala, joj, kako je pasal, hvala Carlitos, hahaha
Sem ze veckrat omenila, da sm seveda umes useh teh knjig brala tud Castanjeda, jo, kere nebuloze sem mela pa znjim, evo eno vam bom opisala…..
Pac Castanjeda, kt, Castanjeda, u glavnem tm nek pise, da k ga je Don Huan mal butnu gor po hrbtu, je padu pac Carlitos v en stanje, k mu je blo vse jasen, razumljiv, pol k je pa s tega stanja prsu, mu pa spet ni blo, sej jasen mu je blo, sam ne tk, kt prej, k ga je Don Huan mal butnu od uzad, al pa, haha, ce sta kadila neko mesanco, pol pa spet…
Mene je zanimal kva, da to za eno stanje zdaj je????????? Kako lohk on rece, da, k ga je mahnu je blo vse bl razumljiv, jasen, blabla, pol pa ne vec, sej ga je valjda dozivu, kva zdej ta budalasti????? Men nc jasen…
Evo, jest klicem frenda, ti, dej ti kdaj bos pa kej uletu ? Ja,, kva bi pa rada ? Glej, klele berem eno knjigo, pa mi ni nc jasen, pa bi rada en poskus nardila, pa sama zvim, pa ti si tk fajn, k ne govoris glih prov prevec naokol, pa sm mislna, da ti u Lublan kupes tiste nore gobe, uletis k men, evo, pa ti vse povem. No po kratkem prepricevanju se je vdal in evo jest, pa fred, pa voda, pa gobe pa narava, jasa, sonce, vse mega. Jest mu vse razlozim, se zmenva, kje bo on mene udaru, k mu bom rekla, hahaha Evo, midva zvijava posusene gobe in kadiva obadva, frend je namrec reku, ce bo palil, da pol se jest njega butnem, pa bo, sej skodet ne more…,hahaha kere nebuloze No, seveda midva jih navijeva pol paketa in kadiva in kadiva, se gledava, no ja neki je blo, ni blo pa zdej enga stanja, u bistvu sva se rezala, ampak, dej ti zdej mene butn ane sej, zato sva kle, evo od me udar zgori po hrbtu pr lopatc, zdej ne vem na ker stran, itak me je pol touku po celem hrbtu gor in dol in evo nc, men nc prov posebi jasen, vse je blo glih tk, kt prej…hahaha, kere hude
No, pol men pade ideja, ce bi midva se tisto polovico seveda pojedla, mogoce bo pa pol kej boljs s tem mlatenjem po hrbtu…hahaha Evo, midva vse pojeva, jest mal vec, k se mi je bolj slo, frend mal manj, k sva racunala, ce bo men uspel mogoce, kva pa ves, jest sm bla not, frenda pa tud ni blo tezko prepricat…
Tk, da mela sva se fajn, hahaha, neki sva se tepla po hrbtu, sam vse je je bla ze taka komedija, da sva sam se scala od smeha, pa nehala sva se mlatet, hahahaPa mi zdele spet uleti, k so mi ene skripte prsle roko v lanskem letu, baje so neki po internetu krozila, ne vem,baje jih je napisu en , k je hodu na delavnice od Carlitosa, pa sta se mal tud privat pogovarjala, pa je pol skripte napisu, pa jih dal na net, jest dobim u glavnem kopije, k jih pa zdej tud vec nimam, da bi preverila tocnost besed, hahaha ampak, mogoce jih se niste vsi bral, pa prjava je tolk dobra, da clovek, k ma mal humorja, scije …hahaha
Evo tkle je Don Huan reku, Castanjeda, tega pac u knjig ni napisu, k se mu je zdel pac, da to je pa ze mal visek Don Huanovga humorja, ampak, not u skriptih je pa reku Carlitos, da si sploh ni mislu, kolk ma Don Huan res prov z naslednjo izjavo :”Ma, ja Carlos, tkle poglej, ljudi lohk razdelimo na” PRDCE; DREKCE, KAKCE” hahahaha
ani genijalna, mal prdimo, mal drekamo pa mal kakamo, hahahaha kera huda, hahahaSe prav micka – janez, hahahaha prd-drek-kak, hahahha ani genijalna hahahaha
Humor je da best, hahaha, domisljija pa tud, hahahaha
slismo
29. 1. 2010 ob 10:08 #851NapshaČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.