Reply To: MMS

Nataša
Član

glas wrote: Ni treba iti do 15 kapljic, ker je tako pač nekdo rekel.. Saj veš, da se tudi vsa zdravila jemljejo glede na težo itd. Pri jemanju MMS kapljic je potrebno poslušati svoje telo! Pa poslušati intuicijo, kaj in koliko rabiš. Moja partnerka višje od 10kapljic ni šla, sestrična se je tudi ustavila na 10 in ta raven lahko dela isto za nekoga, kot za koga drugega 20 kapljic…

Ja, res je.

glas wrote:
Jaz sem šel do 15 kapljic, ko sem pa poskušal iti iz 2x na dan na 3x pa mi ni telo dopuščalo… (želodec, vonj je postajal neznosen, organsko so se mi začele upirati…)

Saj meni se je tudi podobno dogajalo, samo sem potem raztopino začela mešat z jabolčnim sokom in mi je bilo boljše, ker je bil okus dosti manj intenziven, in ker se je posledično organsko upiranje prenehalo, sem mislila, da bo šlo skoz. Pa ni šlo, ampak sem vseeno hvaležna za čiščenje.

glas wrote:
Jaz sem na začetku čiščenja doživel eksplozije življenske energije… kot da bi z čiščenjem svinjarij iz telesa osvobodil zastale enote energij, ki so eksplodirale v moje bitje, podobno sem opazil pri ostalih…
Proti koncu kure sem pa bil že kot ožeta limona, scuzan čist, komaj prilezel do konca, eno tako neznosno silo sem čutil v telesu, da sem lahko zdržal le če sem bil nonstop fizično aktiven…

Jaz imam zdaj po tem fizičnem čiščenju občutek, da sem sprostila dodatne kanale za svoj razvoj, ker se enostavno počutim veliko lažjo, drugačno. Sem bila pa na koncu tudi jaz že čist adijo, potem se mi je pa po kakšnih treh dneh, ko sem končala terapijo, povrnila energija, in bilo mi je res super.

Nataša2010-12-19 13:35:16

Lepo je če deliš