Reply To: MMS

klemen11
Član

glas wrote:

prva dva tedna sem se držal starega protokola (1 kapljica MMS + 5 kapljic limone….), zadnji teden pa sem se držal novega protokola (5 kapljic MMS na vsaki dve uri)

Daj to pa predlagam da še enkrat prebereš, ker tako ziher nisi jemal no!!!
ker napisal si kod da si jemal prva 2 tedna – dnevno le: (1 kapljica MMS + 5 kapljic limone….)
zadnji teden pa le: (5 kapljic MMS na vsaki dve uri) kje pa je limonin sok???
Kapljice se nikakor in nikdar ne jemljejo brez aktivatorja (limonin sok ali raztopina citronske kisline ali kis,…)

Vglavnem če si preživel in imaš še toliko pozitivnih efektov, sklepam da MMS kapljic nisi jemal brez aktivatorja… Wink

ne ne… ni se mi dalo vsega pisat… tisti ki poznajo MMS že vejo… stari protokol (1 kapljica MMS + 5 kapljic limone zjutraj in zvečer, nato pa vsak dan dodajamo 1 kapljico MMS in temu primerno tudi kapljice limone…)
V prvem tednu sem prišel tako do 15 kapljic MMS + 75 kapljic limone dvakrat na dan, drugi teden sem to samo vzdrževal, zadnji teden je bila pa skupna količina enaka, samo da sem jo razporedil čez cel dan (manjše količine 5 kapljic + limona 6krat na dan)….
Jim Humble in njegov inštitut je dokazal da je novi protokol bolj učinkovit – ni toliko pomembna količina kot pa to da je ClO2 (klorov dioksid) čim dalj v telesu (po dveh urah se razgradi v kuhinjsko sol)
lp
Lepo je če deliš