8.teden procesa prisotnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 8.teden procesa prisotnosti

Prikaz 1 prispevka (od skupno 14)
  • Avtor
    Prispevki
    Brane
    Član

lepo pozdravljeni Tadej in vsi skupaj,

Delam 8.teden procesa prisotnosti povezanega dihanja; ozavescen vdih in izdih, se prej pa poskusam izvesti transformacijo negativnega, vse tako kot je opisano v navodilih. Skratka, ko poskusam izvesti transformacijo, se mi pred tem nikjer ne pojavi energijska sprememba npr.scemenje ali blokada, pritisk, vibracija v trebuhu ali vse to v kakrsnem drugem delu telesa. Ali je morda to izginilo tekom procesa, ali je morda kje globlje in morda ne delam prav.
    Po 15 ali 20 min. se mi med procesom ozavescenega dihanja pojavijo razlicne energijske spremembe po telesu; na obrazu naprimer mravljinci, medtem ko v dolocenih predelih rok, nog in prsi manjsi pritiski in tudi mravljinci. Ko s procesom koncam in vstanem iz sedecega polozaja za meditacijo, se pocutim precej lahkotnega po telesu, imam obcutek kot da bi se dvignil v zrak ali lahko lebdel. je vse to ok, ali pa je potrebno se kaj spremeniti pri procesu, dodati…
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Brane wrote: lepo pozdravljeni Tadej in vsi skupaj,

Delam 8.teden procesa prisotnosti povezanega dihanja; ozavescen vdih in izdih, se prej pa poskusam izvesti transformacijo negativnega, vse tako kot je opisano v navodilih. Skratka, ko poskusam izvesti transformacijo, se mi pred tem nikjer ne pojavi energijska sprememba npr.scemenje ali blokada, pritisk, vibracija v trebuhu ali vse to v kakrsnem drugem delu telesa. Ali je morda to izginilo tekom procesa, ali je morda kje globlje in morda ne delam prav.

Brane, v osmem tednu sem itak podal le prvi del procesa, ki je sicer kompletno opisan v temi Sedona metoda, poskusili pa smo ga tudi zajič v šoli. Če si “izrekel” nekaj, za kar ve, da je tvoja težava, do energijskega odmeva v telesu mora priti. Definitivno se je sicer tekom procesa marsikaj sprostilo, na splošno pa je vzrok tovrstnih problemov v dveh stvareh, ampak ti mi deluješ precej skulirano, tako da vsaj prva varianta pri tebi ne pride v potev:
    – človek ima v sebi toliko napetosti, da v njemu ves čas vse zuji in bruji, tako da misli, da je to njegovo naravno stanje
    – človek je nasploh potisnil čustvene reakcije v podzavest, trudi se, da naredi svet racionalen in predvidljiv.

Kako sicer funkcioniraš v lajfu? Ne dvomim, da prihajaš v situacije, ki v tebi vzbudijo močne vibre. Najdi situacijo, v kateri se to zgodi in poskusi delati s prepričanji, ki se na to situacijo nanaajo.

Brane wrote:

Po 15 ali 20 min. se mi med procesom ozavescenega dihanja pojavijo razlicne energijske spremembe po telesu; na obrazu naprimer mravljinci, medtem ko v dolocenih predelih rok, nog in prsi manjsi pritiski in tudi mravljinci. Ko s procesom koncam in vstanem iz sedecega polozaja za meditacijo, se pocutim precej lahkotnega po telesu, imam obcutek kot da bi se dvignil v zrak ali lahko lebdel. je vse to ok, ali pa je potrebno se kaj spremeniti pri procesu, dodati…

Avtor originalne verzije je večkrat opozoril na to, da so pri tem procesu vse reakcije normalne, da ne obstaja pravilo, kako bi se nekaj moralo dogajati.

Lepo je če deliš
    Brane
    Član

Prav lepa Hvala za odgovorjeno. Ja V lajfu se se vedno ujezim, sem nepotrpezljiv, vcasih obsojam in besen in netoleranten tudiSmile Z delom skozi proces veliko bolj ozavestim stvari, a se potrebujem veliko delati.

Ko si dejal, da si v 8. tednu podal le prvi del procesa prisotnosti to pomeni, da pred nadaljevanjem z 9.tednom delamo se 1 teden Sedono metodo?
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Brane wrote: Prav lepa Hvala za odgovorjeno. Ja V lajfu se se vedno ujezim, sem nepotrpezljiv, vcasih obsojam in besen in netoleranten tudiSmile Z delom skozi proces veliko bolj ozavestim stvari, a se potrebujem veliko delati.

Ko si dejal, da si v 8. tednu podal le prvi del procesa prisotnosti to pomeni, da pred nadaljevanjem z 9.tednom delamo se 1 teden Sedono metodo?

Brane, glede na to, da smo v šoli govorili o celotni verziji Sedone in da je dobro opisana tudi na forumu, v ustrezni temi, jo kar delaj v kompletu že sedaj.

Lepo je če deliš
    Član

Imam vprašanje…tisti, ki ste uspeli končati ta 8 tedenski proces prisotnosti…Kaj se vam je potem zgodilo…???

Lepo je če deliš
    Prima
    Član

AVATAR wrote: Imam vprašanje…tisti, ki ste uspeli končati ta 8 tedenski proces prisotnosti…Kaj se vam je potem zgodilo…???

Skozi proces grem drugič. V ponedeljek začnem z osmim tednom. Ko končam, sporočim. V četrtem tednu sem imela totalno krizo, vendar je ne povezujem s samim procesom, saj so se mi nagrmadile druge stvari. Confused

Prima

Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

našla sem polno denarnico brez dokumentov LOL

pa kaj bi mladenič rad, da se mu zgodi ?
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 14)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.