Reply To: Jeza

tadej pretner
Moderator

Brezo wrote: Tadej ali si vprašal Marjana če imaš slučajno podzavestni vzorec “vedno imeti prav na forumu”…LOL

Kot obični človeček pač predpostavljam da glih nisi jasnoviden, da bi videl ali pride najprtej misel ali čustvo, Marjan tudi ni…torej vprašaj Aleno ali Bebo…če pa noben od vas tega ni sposoben potem se je pa mal za zamislit nad tistim kar se poučuje v šoli…sem skoraj prepričan da bo Beba imela podobno mišljenje kot ga imam jaz…ampak glede na to da tudi Marjan in Alena poznajo mal kako deluje intuicija me prav zanima njihovo mnenje…sigurno ni v skladu s tem kar pričaš…LOL

Tadej drži se tistih vod v katerih znaš plavat…močno dvomim da danes obstajajo naprave s katerimi vidijo misli…merijo lahko samo odziv telesa na dražljaje…a ni poanta foruma da vsak predstavi svoje mnenje…zakaj nam torej tupiš svojo miselnost…LOL

Mene so učil atom je najmanjši delec snovi…danes pa pričajo o nekih kvarkih in ne vem kaj še vse…danes pričajo kao da so čustva hitrejša od misli, čez nekaj let bodo pa spet drugače trdil…sorry za moje pojme te eksperti niso na dost visokem nivoju, da bi vedeli kaj je res in kaj ne…zato so njihovi izsledki za moje pojme relativni…LOL

Stari, izrazil si svoje mnenje, jaz pa svojega. In kar se tiče tvoje “podpore”, torej tistega Srija, mi pač njegovo mnenje prav nič ne pomeni, zato ne vem, čemu tale cirkus. Jaz povsem “dopuščam”, da nekateri mislite drugače, očitno pa si z mnenjem tegale Srija ti tako zelo identificiran, da ga braniš na takle način.

Lepo je če deliš