Reply To: Čudovito življenje
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Čudovito življenje › Reply To: Čudovito življenje
7. 12. 2010 ob 16:34
Član
AVATAR wrote: …No, ker si me že pičil s tem…lahko rečem…da na tem forumu…sem edini…ki živi svoje moško življenje…tako kot mi paše…pa tudi, če sem za to prasec
Lepo, da živiš tako življenje kot ti paše. Verjetno ti to lahko uspeva zato, ker si samski.
Ko pa živiš s partnerjem in kasneje družina, pa se moraš ozirati tudi na njih. Ne moreš živeti tako, kot se ti tisti trenutek sprdne.
Živi tako, da ti je lepo, pri tem pa ne prizadeni drugega.
Čeprav si s tem “ta pravi dedc” ko delaš vse po svoje in edini živiš pravo moško življenje (kaj sploh to je?? – a da sam ješ kebab in piješ pivo po polnoči -kaj pa narediš z libidom?), pa ti garantiram , da tistim “drugim” je še bolje kljub prilagajanu. Tudi živijo pravo moško življenje, le da so izpopolnjeni še z vzporednim ženskim življenjem. ( a veš, njemu bejba prinese pir pa kebab na kavč in mu ga ni treba iskat v hladilnik – ma njo za to

)

Kaj ti pomaga, da delaš vse kar želiš, pa tega izkustva in sreče ne moreš deliti še z nekom.

Poišči si sorodno dušo (žensko, moško) -pa magari bosta ves dan po malem drug drugega “zajebavala” – pa saj to tebi paše.
V dvoje ima pivo boljši okus….
REi2010-12-07 16:42:23