Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Nataša
Član

Še nekaj na temo Reconnection, zdaj ko imam nekaj več izkušenj. Ostajam začudena in fascinirana nad dogajanjem. Pred dvema dnevoma sem kakšnih pet minut držala roke prijateljici nad delom hrbta, kjer jo je bolelo vse do kolka, pa ji nihče ni znal pomagat. Začelo jo je krivit in zvijat sem in tja, čeprav nisem delala nič posebnega, potem pa je rekla, da jo nekaj močno vleče navzgor, nato se je nekaj zravnalo in vstala je ozdravljena. Kaj naj rečem? Nimam besed, moje začudenje in hvaležnost nad tem, kar nam je ponujeno v tem času, sta res velika. Vsak poskus razlage pa tako ali tako presega naš um. Ugotavljam, da tukaj tudi ni prostora za razne ego tripe, ker to, kar se dogaja, prav res nima veze z menoj. Pravzaprav še vedno ne vem, kakšna je moja vloga pri tem.

Glede na to, na kakšen način se dogajajo ozdravitve, razmišljam v smeri, da v primeru Reconnectiona fizična ozdravitev za seboj povleče tudi čustveno, mentalno ali kakršnokoli že, in ne obratno, kot smo več ali manj razmišljali do zdaj. A ni velikokrat tako, da se tudi sicer človek po bolezni, ki jo uspešno ozdravi, počuti nekako očiščenega in drugačnega? Seveda pa vsi ne doživijo fizične ozdravitve, ker je še vedno niso pripravljeni sprejeti. Zadnjič sem delala terapijo svoji mami in je bila za en dan ozdravljena, drugi dan pa so se težave vrnile. Sklepam, da težavo še vedno potrebuje in je ni pripravljena spustit, čeprav je bila tisti en dan videt res spremenjena in zelo, zelo zadovoljna, potem pa jo je povleklo nazaj v mehanizme nadzora in težava se je vrnila.
Lepo je če deliš