Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br juter….
hahahahaha…….draga Strelka……hahahahaha…..tele tvoje nebuloze so pa bomba……hahahahaha…..hvala, hvala…….hahahahahaha……še clo Avatar je kej vun pobral……hahahahaha……kuker u smislu globoki duhovneži…….hahahahaha……aja, pardon…..globoko duhovni…..hahahahaha…..hahahaha……kuker u smislu….plitvo duhovni, globoko duhovni, plima-oseka……..hahahahaha…….hahahahaha……hahahahaha……
hahahahaha……..jst že od otroštva nism bla kimovček……hahahahaha…….hahahahaha…….seveda mi je to naredil pač težave v dogodkih……..hahahahaha…..ampak jst še zmeri nism mogla bit kimovčk……..hahahahaha…….sm mela zmeri celo goro uprašanj, moja domišlija je bila zelo realna…….hahahaha…..in seveda so pol ponavadi ljudje popizdili in rekli, da jih zajebavam………hahahahaha……hahahahaha……..tk je blo pri verouku, tk je blo v šoli, tk je blo doma pr tastarih, tk je blo v službah……..haahahahaha…….matr, pa zmeri sm se mal matrala, da bi le enostavno pokimala………ampak…….hahahahaha……..jst sm bla čist preveč eksplozivna za kimanje……..hahahahaha…….hahahahaha…….
No, pa sm se v svoji zgoščenki samospoznavanja srečala z mojim kimanjem oziroma nekimanjem…..hahahahahaha……hahahaha……ta je bla huda…….seveda sm v svojih dogajanjih spoznala, da pač res kar neki ne kimam, kuker nism lih ovca, ampak res pa hudo kimam sama sebi oziroma mojmu razumu, s katerim sem se preprosto indentificirala v svojem pogojenem delovanju…..hahahaha……hahahahaha…….matr, to pa je bilo spoznanje v dogodku……hahahahaha…..matr, matr…..sm si rekla, sej nism nč drgačna od drugih……..hahahaha…….drugi pač kimajo drugim……jst pa sama seb……..hahahahaha…….sej moj razum je blejal in blejal…..beeee…..beee……zato, ker…..pa te zadeve……..hahahahaha…….sam, da ga jst nism več po domače povedano jebala…….hahahahahaha…….hahahaha…….nardila sm šah-mat-pat……..hahahahahahaha…….in z ozirom na to, da sm se v vsakdanjiku pač spopadala v dogodkih z mojimi največjimi strahovi, kuker sm pršla iz zapora, pa kakšna sramota za familjo, pa še otroka sm spravila u zapor, pa ves keš sm zapravla, pa čist odvisna od finačne pomoči frendov, staršev, hčerke……pa vsa sodišča sm mogla spelat……prouzaprou sem se usega lotila…….in moj razum je blejal in blejal, kako so me spe kao okol prnesli…..pa te stvari…….hahahahaha…….zato sm tut dala šah – mat – pat razumu in čim mi je razum prevedu moje stanje ali kot zagovor ali opravičevanje ali obtožbe…….ga enostavno nism jebala………hahahahaha…..in sm v vsej veličini doživljala svoj čustveni svet v vsakdanjih dogajanjih……hahahahahaha……..pa naj bo jezo, bes, smiljenje, strah, zapuščenost……odvisnost od materialnega…….od odnosov……..hahahahaha……moja mantra je bla…….dragi moj razum, ti sam misliš, da veš in zato si bolan, torej mal počivi, sej več, kot umret tk ne morem………hahahahaha……..tako sm u bistvu upočasnila svoje mentalne reakcije……hahahahahaha….in doživljala čustva, negativna, pozitivna in to v vsakdanjiku……..hahahahaha…..nism se zapletala u pogovor s svojim razumom…….hahahahahaha……..tako sm tut skoz bolj dobivala nekakšen čudežen mir v sebi in prostor v razumu……hahahahaha……..men je blo kot čudež…….hahahahaha…….in razumevanje je prišlo resnično veliko kasneje………skozi moje delovanje, kjer razuma pač nism jebala……….tut, če mi je nabijal sto na uro kva pa zdej in me probal situacijo predstaviti po svoje, da sm pač upravičeno jezna, besna, razočarana….pa te zadeve…….ga nism jebala…….sem samo dogajala svojo jezo, bes, razočaranje, strah….in se nism zapletala v debato s svojim razumom…..največkrat sm nardila čisto nasprotje, kar mi je razum nablejal…….hahahahaha……hahahahaha……….enostavno sm mela mantro sej nevem zakva je zdej to dober, kar se mi dogaja, ampak je zgleda že potrebno za mene, drgač jst tega nebi doživljala……hahahahahaha………..hahahahaaha…….in seveda sm na momente resnično miselna, da sm že čist znorela, ampak jst sm zgleda sado-mazo……..hahahahaha……..hahahahaha……ampak sčasoma sm pa jst dobivala razumevanje iz vsakdanjega dogajanja in ne iz knjig……..hahahahaha…….hahahaha…….hahahahaha…….hahahahaha…….sej, s knjigami ni nč narobi…..hahahahahaha…….ampak knjige niso življenje………haahahahaha…….življenje sm jst…….hahahahahaha……..
in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……… za podrobnejše informacije se obrnite na svojega lokalnega dilerja……..hahahahaha…….hahahahahahaha……hahahahahaha……..
slišmo