Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Eh ja Rezina ….pri tebi človek res ne more bit resen ..spet sem se nasmejala do solz …zaradi teh tvojih »intelektualnih« razlag …tko preprosto povedano …in razumljivo…
Jao pa kje jih ti jemleš.:))))
Tko da priznam, da si mi všeč…
Sem pa jaz tudi strokovno tole preučila ….o mojem sodelovanju tukaj … in sem ugotovila od kar sem kao mešala drek ….sem dobila etiketo mešalca dreka ….skratka in to upošteva večina forumašov s svetlimi izjemami.
In te zadnje spoštujem…ker sama delujem tako …če sta moja prijatelja med sabo skregana …sem še vedno od obeh prijatelj …če nimam nobenega vzroka, da bi se z enim od njih kregala…
(Čeprav sem porajtala ..da se je takrat zelo povečala gledanost klepetalnice ..skratka tud duhovni radi trače berejo …, to spet daje eno informacijo …)
No potem so me še ugasnit hoteli pa niso knofa najdli, njaprej eden ..potem pa drugi , ker mu nisem zaupala na besedo…no tukaj bi pa lahko tudi kaj napisala …kako se je enkrat en tip tam na forumu skoraj v koleno vrtal sam zato, ker je en drug tip govoril …pač bolj mehanično- bolj računalniško o delovanju človeka in njegove psihe … ta prvi tip pa da smo ljudje pač z dušo …al kaj že …in da človeka nikakor ne moremo opredeljevat kot stroj.
In prav ta tip bi zdaj to mašino Strelko rad ugasnu …( praznina dela čudeže… , jaz rekla takole ..čeprav ne prakticiram nobene praznine , da naj ponovi vajo).
Čeprav sem ob tej izjavi, ko sem jo prebrala bruhnila v smeh no ….instinkt mi je rekel, da ni ni tko hudo ..kot se bere…( to govorim zato ker bo konec leta-številčno , koledarsko , pa delam rekapitulacijo svojih dejanj…, ne zato , da bi pozornost zbujala …tud tak občutek sem dobila od nekaterih….)
In , če se ne bi sama »ugasnila« …bi rabil kar še nekaj časa …pa močno dvomim da bi ta knof najdel…, no sicer pa bojda se zdaj po ta novem lahko kar rdečega posluži pa je rešen problem.
Črni humor ..čeprav ga je nekdo primerjal z Zrnecem ..jao ..pa ti tukaj so pravi amaterji proti njim….Zrnwc zna
Potem pa še ta nesrečna astrologinja no ….pride prileti ..in pove nekaj globokega ..kot je vprašanje: zakaj Strelka poste piše..in zraven dolgočasnega smejkota…
Pač no …smo različni ne …. in tud dolgočasni …za nekatere. .. neuki ..pa tko naprej.
Res je, mene res »globoko duhovni » ne prenašajo …..no me toliko časa, ko jih hvalim , pa kimam..potem pa niti ne več…
Pa saj to je čist normalno ….ljudje smo pač tako narejeni ..če nisi naš nimaš kaj delata tukaj …to je za enkrat še vedno aktualno….no že od kar pomnim je tako…v človeški družbi ..in forumi niso izjema.
Mi je pa še en zanimiv fenomen tukaj ….in to je pa Avatar..( no da mi ne boš spet kakšno pošiljko poslal …ker to je samo primer in jo ne rabim) bolj teži …bolj se nekateri čutijo dolžni da mu pomagajo …
Pa naj končam ..to so čist Strelkine nebuloze …tko da ni potrebno nič replicirat , če vam ni všeč …preskočite ….oz se vprašajte ..zakaj se vam to dogaja….
Pa še nekaj …
Imejte se lepo…..
Čakam smo še tarot Milana ….bojda je sedaj tud prišel v slovenijo….