Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haalllloooohahahahahahahaha………..
hahahhahah….ejga, ejga…….I am back……hahahahahaha……hahahhahha…..I am back…..hahahahaha
Draga Strelka prou hvala za minattijevo pesemco ….pa za tole pesmco o kamnu
tut prou lepa hvala…..hahahahahaa……….matr da si en model….hvala, hvala……hahahaha
sm tut mal posrfala po forumu…..hahahahaha…….sej še nisem usega prebrala, k ste bli prou fajn produktivni……hahahaha…..hahahaha…..je bla zgleda spet mal lunine produktivne energije prisotne al kva…..jst se lih ne zastopm na astrologijo, pa te stvari….hahahaha…….bom še čez dan mal posrfala…..juhuhu…..jst se zmeri kej naučim, k prebiram tale forum….hvala, hvala……sej pravm, srfanje je zgleda moj omiljeni šport…..hahahaha……pa še na morje mi ni treba it…njet ne morje……hahahaha……mam uso srfarsko zabavo kar doma na kavču pri pečki, sm zgleda tuki pr men u dolenjskih goricah glavna pečikurba….hahahaha….sej, če bi bla pa moški bi pa rekla, da sm glavni pečikurac…..hahahaha……hahahahaha…….in usem hvala, hvala za sodelovanje, ker to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahahahaha…..hahhahahaha…….
hahahaha…..Strelka…..hahahaha…..sej, kolker sm na hitrco mal posrfala…..hahahaha…..sm tut prebrala uprašanje, da te pač nekdo lih čist ne zastop, zakva ti zdej pišeš, karkoli že pač pišeš…..hahahaha……hahahahaha…….matr sm se narežala……hahahaha……hahahahaha……jst sm en norc in še znanstvenik nebulizma, to pač rada povem, ker se intelektualno boljš sliš, ane…………hahahahahaha……pa bi rekla, da usi tuki pišemo in sodelujemo zato, ker je tole pač forum ane…..al kva…….al sm jst spet čist u lukno al pa mim padla…….hahahahaha…….tole je pač forum in po vsej verjetnosti zato tut sodelujemo……lohka se ljudje zatečejo zdej tut u svet matematike in izračunajo verjetnostni račun okol pisanja na forum…..hahahahaha……marbit bojo pol vendarle razumeli, da je tole pač forum in da zato tut sodelujemo, pišemo…….no, ja, vsaj pr men je to odgovor na vprašanje zakaj nekdo piše, kar pač že piše……..hahahahaha……..sm pač poleg norca in znanstvenika tut realist……hahahahahaha……pardon idejni realist…….hahahahaha…..matr mam rada tele etikete…..hahahahahaha…….njet vrsači, pa mura, pa hugo boss, pa borovo, pa alpina……njet……norc, znanstvenik, idejni realist………to se sliš nekako bol intelektualno ane……hahahahaha……kuker u smislu bilo kuda, intelekt nas jebe svuda……..hahahahaha……….seveda mamo tut pravila na forumu…..hahahahaha……jst sm člouk, k tut kej pozabm……hahahaha…..pa grem pol spet prebrat pravila, pa tam fajn piše na ker način lahko sodelujemo…..hahahahahahaha……ampak nč pa ne piše okol pravil zakaj to pišemo, kar pač že vsak izmed nas piše………hahahahahaha……tk, da lepo prosim administratorje in šefe, da staknejo glave skupi in še tuki postavjo pravila, ker drgač zgleda ljudje pač ne vedo zakaj nekdo piše na forum……hahahahahahahaha…….matr je fajn ane, s pravili je pač lažje…..hahahahaha…….sej tole je forum al kva……hahahahahaha……hahahaha…….tk, da draga Strelka, marbit dobimo nova pravila okol tega zakaj pišemo……hahahahaha…….ali pa tudi ne…….hahahahaha…..hahahaha…… lajf je čist preprost ane……kuker u smislu, če člouk kej neve, pač povpraša po pravilih, to sm se naučila…..hahahaha…..sej tela pravila tuki na forumu pač delajo preprosti in realni in intelektualni ljudje, al kva……hahahaha….hahahaha……….hahahahaha………hahahahahahah…..
hahahaha……tale preprostost je pač fajna beseda ane……hahahhahaha…….hahaahahaha……preprosto človek upraša in preprosto dobi odgovor…….hahahahaha……..use je čist preprosto…..hahahahaha………..hahahahaha…..hahahaha……al pa jst spet živim čist u drugi dimenziji al kva…..hahahahaha……no, ja tut za take, k živimo marbit u drugi dimenziji obstaja naziv…..hahahahaha……ta naziv je na tem forumu pač anarhist al pa terorist, pa te stvari…..hahahaha…..sm gledala mal novice na tevejkki, pa sm ugotovila, da nas obstaja več teroristov, tk, da nism sama, nism osama, ampak nism sama, zdej je tut že en heker uletu z enimi depešami, k jebe vse tele naše politike in vso ostalo intelektualno vodilno srenjo, tk, da nas je skoz več………hahahahaha…..matr, mam družbo u moji dimenziji…….preprosto ane……..hahahahahaha………hahahahaha….sej, zdej, k nas je skoz več, bom predlagala, da nardimo en žur, pa vas bom itak obvestila…hahahahaha…..hahahahaha…….hahahaha……
A ste že kdaj premišljevali o besedi skromnost…..hahahahaha……ta je tut huda ane……hahahaha……kuker jst sm skromna ženska, člouk, pa te stvari…..hahahaha……..skromna…….hahahahaha……matr, jst sm tut mal meditirala na besedo skromna……hahahaha……..pa sm meditirala…..pa meditirala……hahahaha…..pa sem se šla tut relekšon pa te stvari……hahahaha…..pa sm se povezala z višjo inteligenco…..hahahaha….povezava je uspela………hahahaha…….ampak ne drugi strani te povezave sploh ni blo nobene višje inteligece…..hahahahaha……..ampak se je javu naš znani Carl Jung……hahahahaha…..matr sm rekla Carli dej, ti mene zvež s tisto višjo inteligenco, da me mal razsvetli okol tele besede skromnost, ker jst res nebi znala povedat, da kva je zdej skromnost, pa te stvari, ljudi, ki pa to besedo večkrat uporabljajo na forumu, pa ne bom uprašala, zato, ker na moja uprašanja preprosto ne odgovarjajo in to je moja realnost, tk, da te lepo prosim Carli, dej ti men kej povej okol tele besede skromnost, kaj nej si mislim okol te besede, kakšno mišlenje nej zdej imam, ker se mi zdi, da jst pač zdej živim skromnost, sam pol pa spet nevem, k naletim na forumu na tole besedo, pa je uporabljena čist izven mojga mišlenja o skromnosti…………hahahahaha……pa se s Jungom mal reživa…..ta se tut rad reži….pa se krohotava……hahahahahaha……pa prau Jung………ejga rezina……hahahaha…….matr rezina……hahahahaha…….evo, evo moje definicije skromnosti……hahahahaha……sm se jst tut sam s seboj ukvarjal s tole mojo skromnostjo…..hahahahaha…….hahahaha…….evo mojo definicijo…:SKROMNOST JE SPOSOBNOST PRIZNATI RESNICO O SEBI IN NIMA NIČ SKUPNEGA Z VREDNOTENJEM IN RAZVREDNOTENJEM STVARI……..hahahahah……hahahahaha….
hvala, hvala, Carli…..sm rekla……ma, ja, sej veš Carli kako je……lahko imaš še celo prau……lahko pa tudi ne…….hahahahaha……hahahahaha……….ejga, fajn bot Carli…..hahahaha…..pa hvala, pa sej veš……te pokličem k te bom spet kej rabla, pa pozdravčke tisti višji inteligenci, pa mal polobiri za mene pr tej višji inteligenci, da bom mela vse povezave, notranje, zunanje, leve, desne, zgori, doli, noter, ven, sej veš pa use te meridijanske točke nej mi poveže, ppa matrice uskladi, pa te zadeve…….hahahahahaha…….hahahahaha…….haahahahahaha…….sicer je pa tut dons sveti Miklauž, pa mi bo marbit prnesu kakšne povezave, drgač mam pa še Božička, pa Dedka Mraza, pa še kakšnega bom najdla, da se mi bo želja po vseh teh povezavah le izpolnila, ker to je zdej zgleda kuker moda, pa bi bla jst tut rada moderna…….hahahahaha……hahahahaha…….hahahahaha…….
in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, pa seveda hvala šefom, k me še zmeri gverajo na tem forumu, pa hvala vam, k tole žlobudranje berete…….hahahahaha…… sej veste guno našo pesemco……..dobra volja je najbolja, to si piši za uho……tralala….tralala hopsasa…….hahahahhahahha…
slišmo