Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

tadej pretner
Moderator

BAD-BOY wrote:

Vzrok mojih ustnih ran je ta, da sem talent in se kdaj ugriznem v ustnico, ali notranjo stran lica, med jedjo. Kdaj je pa vzrok za to zamašen nos, ker takrat čez usta diham in zaradi tega neobičajno žvečim in se ugriznem. Kdaj pa dobim po pički na treningu. Ouch

Bom pa preveril slino z lakmusovim papirjem. Je možno, da imam zakisano kri, ker se mi te rane v ustih zelo počasi celijo. Ponavadi se mi celijo 2-3 tedne. Enkrat to poletje se mi je pa ena rana zacelila v 3 dneh in nimam pojma zakaj tako hitro. Se ne spomnim, da bi imel takrat drugačno prehrano. Confused

Torej je za take stvari samo karneol in noben drug kamen?

Bad Boy, fajn je najti pravi vzrok slabega celjenja, saj je veliko boljše, da se lotiš vzroka, kot posledic.
Primer: Ranice se ti slabo celijo zaradi zakisanosti, pri problemu pa bi si rad pomagal s kamni.

1. Slaba varianta: Po kljunu valjaš karneol
2. Precej boljša varianta: Piješ eliksir iz heliotropa in/ali zoisita z rubinom (reducira kislost telesa), piješ eliksir iz rožnatega kremena (vzpodbuja izločanje digestivnega encima, kar pomeni večjo prisotnost kisika v procesih presnove, s tem pa posledično manjšo kislost), si na popek polagaš rubin ali kak drug strong kamen.

Morda le misliš, da poleti ni bilo razlike v prehrani. Morda si jedel več sadja, ali pa si ga jedel bolj prav. Kaj pomeni sadje jesti prav? – Če ga ješ po glavni jedi, se bo v tebi kisalo, če ga ješ vsaj eno uro po kaki drugi jedi, se ne bo.

Lepo je če deliš