Reply To: Čudovito življenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudovito življenje Reply To: Čudovito življenje

Irena
Član

Stari mi je serviral naj že enkrat nekaj prispevam v celoto…No, po njegovi teoriji … sploh ne obstajam…telo zgnije…razum, ki zdaj to piše propade-izgine…In zakaj bi ta razum, ki zdaj to piše in ki je tako obsojen na propad…sploh kaj naredil za neko skrivnostno-nerazumljivo celoto…v tem ni nobene logike.

Razum, razum…. obsojen na propad – mogoče pa zato, ker ne najde logike v svojem prispevku (ki itak JE) k Celoti Ouch

Človek dojema življenje na svoji osebni ravni…kot ga pač dojema…Kakšen smisel ima, da bi se SILIL…dojemati življenje…kot “čudovito ?!

No, jaz se vsekakor silila nisem k ničemur, mi je bilo pa fajn spoznati, kako sem “naravnana”. Kajti to, kar je not, se manifestira in potrjuje notranjost. Zakaj pa ne bi šla za delček večnosti na nasprotno obalo? Thumbs Up Pa še pohiteti moram, če se v kratkem stopnja zavesti človeštva spremeni – verjetno potem možnosti izkušnje polarnosti ne bo več Approve ((((( H E C A M S E )))))

Irena

Irena2010-12-02 09:23:21

Lepo je če deliš