Reply To: Čudovito življenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudovito življenje Reply To: Čudovito življenje

jernej
Član

Irena wrote: No, naj preskočim akcijo 7.12 Big smile in malo povprašam:

Kaj se je vam “utrnilo” v trenutku, ko ste prebrali naslov teme

ČUDOVITO ŽIVLJENJE

Question Meni moja reakcija namreč še kar ne da miru Shocked.

Tam”zaaaadaj”, daleeeeč zadaj, sem odkrila rezervoar zelo podobnih misli (pravzaprav najglobljih in neosvetljenih Wink prepričanj), ki jih Avatar o bedi na svetu ničkolikokrat ponavlja. Res sem bila presenečena, da v danem trenutku k besedi življenje sploh ne bi mogla prilimat besede čudovito. Kajti dejstva “kričijo” drugače… Najsi bo na nivoju človeštva ali na nivoju marsikaterega posameznika…

Nato sem cel božji dan “prebavljala” soočenje same s seboj Confused. (Tadej, hvala za to priložnostThumbs Up).

Čudna, nikoli prej zastavljena vprašanja so mi rojila po glavi… o življenju samem, o mojem življenju in meni sami.

Če pomislim, itak obvladam Ouch teorije “take in onake” in razglabljanje o evoluciji, smislu, namenu itd…

sploh vse to ni bilo predmet soočenja. Odpadla je vsa filozofija, od nikoder nobene pametne misli…. le prvinski kriki mojih najglobljih prepričanj so udarjali navzvgor in navzven. Nisem mogla verjeti, v kaj v resnici verjamem Dead …. skratka, vprašanja so bila streznjujoča…. Le vprašanja, nič odgovorov ni bilo!

Na nek “misteriozen” način, ki ga ne znam ne opisat, še manj obrazložit, je prišel zvečer na številna vprašanja en sam odgovor in še ta brez besed Smile, temveč skozi občutenje.

Bilo je noro- nežno- intenzivno.

Kot da se ogromna količina energije pretaka in preliva vame in skozme … in edini opis tega doživetega (in ohranjenegaHeart) odgovora, vsaj s približkom najbolje možnih izbranih besed bi bil :

ŽIVLJENJE JE ČUDOVITO

Irena

+ , –
???????

Življenje samo je.

jernej

Lepo je če deliš