Reply To: Čudovito življenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudovito življenje Reply To: Čudovito življenje

glas
Participant

jernej wrote: Avatar, mogoče moraš storiti kaj konkretnega, recimo tole:

http://www.ujet.si/eric-cantona-revolucija-je-enostavna/

Se vidimo 7. decembra na banki? Wink

vse dobro,

jernej

Jaz žal ne bom sodeloval, ker že kakih 7 let nimam denarja na banki, le kakih par-sto evrov za mesečne trajnike, to je vse, vse ostalo pa sproti dvigujem… Grem pa ravno v četrtek na banko, dvignit en priliv in ne hvala, ne bom čakal na akcije, grem prej, da ne bo denarja zmanjkalo.. Smile
A se sploh zavedate, da če želite dvigniti več kot 2000EUR (na Abanki), da morate en dan prej javiti svojo namero, drugače vam izplačajo le do 2000… Tako, da ne vem kako organizatorji pričakujejo, da jim bo taka akcija uspela v enem dnevu?? Banke bodo pač zaprle in rekle, nimamo več denarja na zalogi danes…

Drugače pa toliko kot imajo vsi ljudje denarja na računih, ga banka niti ne more izplačati, ker je ta denar iluzoren (in v celoti sploh ne obstaja) in iluzija lahko gre naprej le če vsa iluzija ostaja na banki…

ČUDOVITO ŽIVLJENJE se mi zdi, da se ne da graditi na iluzornih sistemih, ki trenutno vladajo družbi… Jaz si ga gradim izven teh sistemov…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”