Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Član

To o oziranju v sebe, sem napisal zgolj iz mojega stališča…in te nisem vprašal o tvojem.

Tvoje provokativno vprašanje…da je za mene življenje samo pot iz nesrečne maternice do groba je smešno…V mislih sem imel Življenje kot celoto vsega…in bilo bi bolje, da to Življenje ne bi nikoli obstajalo !

Glede na to, da je avtor knjige PSI ” vsemogočno Življenje ” je ob enem čudno in smešno koliko ugank je v napisanem tekstu…in še več skrith pomenov…kot da bralec, ki je že dobro sit tega vsemogočnega Življenja…nima drugega dela…kot to, da se bo še dodatno mantral s ugankami in skritimi pomeni…da numeriološkega misticizma sploh ne omenjam…Vsemogočno Življenje ne zna napisati jasno-kratko-jedernato…in zraven podati dokaze…ki jih je nemogoče ovreči…ker so čisto dejstvo…ali ni to Življenska ironija !?…Ta sedmi absolutni dokaz…če ga bo kdo razvozlal…(( zanimivo koliko se bo nekdo mantral za njega ))…pa bo spet en tekst…ki ga bomo prebrali…in ne vedeli…ali je resnica…ali laž.

Poznam enega znanca, ki v svojem življenju ni prebral niti ene same knjige in je tudi ne bo…in nič ni na šlabšem od mene…tudi to je življenska ironija…kakor tudi tvoji filozofski odgovori, ki bodo sledili.

Lepo je če deliš