Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
27. 11. 2010 ob 14:42
zofija
Član
Ejga, one for all, and all for one! Rezina, bi sigurno rekla……, naprej zastave slave naprej junaška kri……..hurej……pa, da ne pozabimo na …….hahahhahahahahahaha……..hahaha…….in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo….hahahahahahaha……..
Strelka obožujem zgodbice, sploh pa takele ( kratko, jedernato, and straight to the point……i like it)……hvala, da si jo napisala………je padla na plodna tla….
Ejga Avatar, si me spet nasmejal. Ti morem priznati, da si me razgalil do nazga…….bereš me kot odprto knjigo hahahahahaha……….vidim, da tudi tebi pomagajo vse te knjige, ki jih čitaš……………
Ejga Avatar, z ozirom na to, da sem razgaljena, kot obrita kura…….., bi te pa povprašala, če imaš slučajno kaki nasvet za jokajočo oz. slovenci bi rekli, ta uscana zofka, ali nekaj podobnega, se mi zdi? Da mi bo lažje v življenju, predvsem pa, da me bo Tadej začel že resno jemati, ker očitno je on kriv, da jokam tle……….Js bi te res prosila, če bi se potrudil z kakim originalnim nasvetom za obogo zofko, ki jo ne jemljejo resno……smrk…..smrk………..